به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۶ تهران؛ سیدمرتضی روحانی شهردار منطقه۶ در این باره گفت: خانواده یک نهاد اجتماعی بسیار مهم است که نقش حیاتی در شکل‌دهی به شهروندان و جامعه دارد؛ یک خانواده پایدار و سالم، محیطی امن و پایدار برای رشد و تربیت شهروندان آینده شهر محسوب می‌شود که در توسعه و پیشرفت جامعه نیز اثرگذار خواهند بود.

‌وی خاطر نشان کرد: شهرداری‌ها می‌توانند نقش مهمی در ترویج، توسعه فرهنگ خانواده و ازدواج سالم در جوامع محلی داشته باشند؛ ایجاد برنامه‌ها و پروژه‌های محلی برای حمایت از خانواده‌ها، ازدواج آسان و پایدار، و ارتقای نقش خانواده در جامعه، از مهمترین فعالیت‌های است که می‌توانند با پرداختن به آن‌ها ارزش‌های اجتماعی را ترویج داد.

‌روحانی با اعلام اینکه این ازدواج آسان، نتیجه مشارکت سه جانبه شهرداری منطقه۶ با دانشگاه تهران و اداره کل سلامت شهرداری تهران است گفت: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته در این جشن، ۲۲۰ زوج دانشجوی فرهیخته دانشگاه تهران پس از قرائت خطبه نمادین عقد توسط عاقد و برپایی جشن و سرور با خودرو‌های آذین‌بندی شده با گل‌های سفید از مسیر خط ویژه به سمت برج میلاد تهران حرکت کرده و در آنجا نیز ۲ هزار بادکنک رنگی در آسمان رهاسازی شده و سپس زوج‌های جوان به سمت راه آهن تهران حرکت کرده تا با قطار به سوی حرم ثامن الحجج امام رضا(ع) ادامه دهند تا این ماه عسل شیرین و سفر معنوی توشه‌ای باشد برای آغاز زندگی مشترک آنان زیر یک سقف.

‌شهردارمنطقه۶ تهران درپایان خاطر نشان کرد:‌امیدواریم اینگونه اقدامات و برنامه‌های فرهنگی با موضوع ترویج فرهنگ ازدواج آسان به شکلی مثبت بر روی زندگی این زوج‌ها و جامعه تأثیرگذار باشد و به ارتقای ارزش‌های اجتماعی آن کمک کند.

‌شایان ذکر است؛ جشن ازدواج۲۲۰ دانشجوی دانشگاه تهران دوشنبه این هفته ۶ اسفندماه در پردیس مرکزی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.