در کمیته خدمات و زیر ساخت ستاد باز آفرینی پایدار کلان شهر تهران مطرح شد:
سکونت بیش از 50 درصد شهروندان مرکز شهر تهران در بافت فرسوده
با توجه به سکونت نیمی از شهروندان منطقه 11 در محله های دارای بافت فرسوده، کمیته خدمات و زیر ساخت ستاد باز آفرینی پایدار کلان شهر تهران، ارتقای کیفیت زندگی و رفع مشکلات شهری را پیگیری می کند.
به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، صبح امروز بیست و چهارمین جلسه کمیته خدمات و زیر ساخت ستاد باز آفرینی پایدار کلان شهر تهران با حضور محمد تقی زاده، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و رییس کمیته خدمات و زیر ساخت ستاد بازآفرینی تهران، نصراله آبادیان، شهردار منطقه 11، نمایندگان سازمان ها و ارگان های دولتی و معاونین این منطقه به منظور بررسی اقدامات انجام شده بر اساس برنامه عملیاتی دفاتر نوسازی توسعه محلی در بافت فرسوده برگزار شد.
در این نشست موضوعات زیر ساختی در بافت فرسوده از جمله جابجایی و تعویض تیرهای برق معارض و فرسوده در محلات بافت فرسوده، تأمین روشنایی گذرهای بافت فرسوده، جابجایی پست برق معارض در بافت فرسوده، تغییر تعرفه خدماتی (برق، آب و گاز) در اماکن ارائه دهنده خدمات عمومی و غیر انتفاعی، تکمیل و اصلاح شبکه آب و فاضلاب، نوسازی یا مقاوم سازی مدارس در محلات بافت فرسوده، تعیین تکلیف مدرسه ناموس متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام، تعیین تکلیف زمین معروف به اتوبان کودک متعلق به اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران، تدوین برنامه عملیاتی جهت ساماندهی مشاغل ، استفاده از ظرفیت ابنیه واجد ارزش تاریخی در منطقه، تأمین پارکینگ با همکاری بیمارستان های فارابی، لقمان، روزبه و فهمیده و تدقیق بافت فرسوده در محله عباسی مطرح و تعهدات سازمان ها و ارگان های دولتی جهت پیگیری و اجرا مصوب شد.
محمد تقی زاده ،معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و رییس کمیته خدمات و زیر ساخت ستاد بازآفرینی تهران با اشاره به اهمیت منطقه 11 به لحاظ قرار گیری بخشی از تهران قدیم و حصار ناصری در این منطقه ، وجود پردیس حکومتی، ابنیه تاریخی و بناهای خاص فرا ملی گغت: توجه به باز آفرینی و نوسازی بافت فرسوده این منطقه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
او با ذکر این نکته که بیش از 50درصد شهروندان منطقه 11 در بافت فرسوده سکونت دارند؛ تدقیق بافت فرسوده به ویژه محله عباسی را حائز اهمیت دانست و افزود: در برنامه ریزی ها نگاه ما صرفا کالبدی نبوده و باید نگاه اجتماعی را تقویت کرده و دستگاه ها با این رویکرد در موضوع پروژه های باز آفرینی منطقه 11 کمک کنند.
تقی زاده خاطر نشان کرد: نسبت به ارتقای کیفیت زیست و رضایتمندی شهروندان و ساکنان که در منطقه 11 اسکان دارند، بسته های تشویقی نوسازی بافت فرسوده در خصوص تخفیف عوارض و تراکم تشویقی که برای مردم ایجاد انگیزش کند و ... اهتمام جدی شود تا بتوانیم شرایط مناسبی برای زیست در محدوده بافت فرسوده برای شهروندان منطقه 11 فراهم کنیم.
در این نشست نصراله آبادیان، شهردار منطقه 11 ضمن بررسی میزان نوسازی دربافت فرسوده از سال 1376 تا پایان شهریور 1398 از نوسازی 48/9 درصد از محدوده بافت فرسوده به مساحت 132/1 هکتار، معادل 8852 پلاک خبر داد که از ابتدای سال 76 تا پایان شهریور ماه سال 98 انجام شده است.
ارسال نظر