معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران تاکید کرد:
روسازی بتنی تونل- زیرگذر استادمعین در ساعات میانی روز و در دمای مناسب صورت پذیرفته است
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، استفاده از بتن غلتکی در مرحله روسازی پروژه احداث تونل- زیرگذر خیابان استادمعین را اقدامی اقتصادی و مقرون به صرفه دانست.
به نقل از پایگاه خبری معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهندس صفا صبوری دیلمی با بیان آنکه اجرای رویه بتنی، حجم آسفالت مصرفی را به شدت کاهش می دهد، استفاده از بتن غلتکی را راهکاری مناسب برای اجرای پروژه های روسازی در شرایط افزایش قیمت قیر ذکر و اضافه کرد: روسازی های بتنی فارغ از ارزیابی های اقتصادی، در شرایط متغیر جوی و ترافیکی رفتاری نسبتا ثابت از خود نشان می دهند و از این رو چرخه عمر طولانی تری نسبت به روسازی های آسفالتی دارند.
مهندس صبوری با رد برخی اخبار منتشر شده در خصوص اجرای روسازی بتنی تونل- زیرگذر خیابان استادمعین در دمای نامناسب، یادآور شد: کمینه دمای شبانه روز مربوط به ساعات اولیه صبحگاه است و با توجه به اینکه هیچ یک از پروژه های روسازی شهر تهران در این ساعات انجام نمی شود، ملاک قرار دادن این شاخص در مورد پروژه تونل- زیرگذر خیابان استادمعین محلی از اِعراب ندارد.
وی با تاکید بر اینکه عملیات روسازی بتنی تونل- زیرگذر خیابان استادمعین در ساعات میانی روز و در دمای بالای 5 درجه سانتیگراد صورت پذیرفته است، یادآور شد: هیدراته شدن سیمان، فرآیندی گرمازا بوده و از این رو ادعای کاهش مقاومت بتن در اثر سرما، مردود است؛ کمااینکه سطح معبر تونل- زیرگذر خیابان استادمعین به گواه تصاویر موجود از مراحل اجرای پروژه، متعاقب پخش و کوبش بتن غلتکی زیر پوشش پشم شیشه و پلاستیک رفته و به این ترتیب شرایط عمل آوری مناسبی را طی کرده است.
لازم به ذکر است پروژه های احداث ادامه شمالی بزرگراه شهید صیاد شیرازی، بخش های مختلف تقاطع بلوار ارتش با بزرگراه های امام علی(ع) و شهید صیاد شیرازی، تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید حکیم با بلوار المپیک و همچنین بهسازی و مرمت مسیرهای کندروی بزرگراه آزادگان، از جمله پروژه هایی هستند که با استفاده از روسازی بتنی، احداث یا مرمت شده اند. روسازی بتنی برخی از این طرح ها از جمله تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید حکیم با بلوار المپیک در فصل زمستان صورت پذیرفته و با گذشت قریب به یک سال از زمان افتتاح در شرایط مناسب بهره برداری قرار دارد.
ارسال نظر