حمایت شهرداری منطقه ۱۵ از طرح علمی پژوهش سرای ابن سینا
شهردار منطقه ۱۵ در نشست هم اندیشی با رئیس آموزش و پرورش منطقه و هیات امنای پژوهش سرای ابن سینا گفت:شهرداری منطقه از طرح های علمی حمایت می کند.
به نقل ازروابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، وحید رضا محمدی در این نشست افزود: وظیفه ذاتی و مسئولیت اجتماعی ما ایجاب می کند که هر چه در توان داریم برای ارتقای طرح های علمی منطقه به کار بندیم و در این راستا ظرفیتهای منطقه شامل نواحی و سرای محلات در اختیار این طرحها خواهد بود.
او با اشاره به اینکه شهرداری منطقه از طرح های علمی حمایت می کند، گفت: بر اساس تفاهم نامه ای که با آموزش و پرورش منطقه داریم به تمام تعهدات خود در این زمینه پایبند بوده و به آنها عمل کرده ایم.
شهردار منطقه ادامه داد : پژوهش سرای دانش آموزی ابن سینا با زیر مجموعه ای حدود ۲۵۰ مدرسه و جمعیت دانش آموزی ۹۰ هزار نفری از بزرگترین مراکز آموزشی کشور است که حدود ۱۲ سال است فعالیت علمی _ پژوهشی خود را در رشته های شیمی و نانو، فیزیک، الکترونیک و مکانیک، زیست، ریاضی، ادبیات، علوم اجتماعی و ... در بخش دانش آموزی آغاز کرده است و در این مدت با حضور دانش آموزان مستعد و علاقهمند و همچنین با راهنمایی های اساتید دلسوز دستاوردها و افتخارات چشمگیری به دست آورده است و در همه این سالها از رتبه های برتر پژوهش سراهای کشور بوده است.
محمدی افزود: مقامات آموزش و پرورش، آموزش عالی و شهرداری بیش از ۱۷ کشور از دستاوردهای این مجموعه بازدید و الگوبرداری داشته اند . یکی از مجهزترین آزمایشگاه دانش آموزی کشور در این مجموعه است و بیش از ۵۰ ثبت اختراع و ۸۰ مقاله علمی ملی و بین المللی توسط دانش آموزان انجام شده است. همچنین با توجه به سابقه درخشان فعالیتها از مهرماه سال ۹۸ ابلاغی از معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش؛ این مجموعه به عنوان قطب کشوری نانو فناوری انتخاب شده تا فعالیتهای آموزشی ترویجی در علم نانو را برای دانش آموزان کل کشور برنامه ریزی و اجرا نماید.
این گزارش حاکی است، پژوهش سرای ابن سینا تفاهم نامه همکاری با دانشگاه شهید بهشتی، شبکه علمی رویان و دانشگاه علم و صنعت و اجرای طرح مشترک کارآفرینی با دانشگاه تهران و کسب رتبه برتر جشنواره کشوری فناوری نانو را در کارنامه خود داشته و اوج افتخار آن بازدید مقام معظم رهبری از دستاوردهای نانو پژوهش سرا در بهمن سال ۹۳ است.
برپایه این گزارش ؛ این نشست با حضور محمدی شهردار منطقه، نیازی رئیس پژوهش سرای ابن سینا، سلطانیه دبیر پژوهشکده علم و صنعت، و مقدسی مدیر عامل شرکت علمی برگزار شد.
ارسال نظر