به گزارش اکونا پرس،

داریوش گل‌محمدی درخصوص این پروژه‌ها گفت: 28 پروژه مشترک بومی‌سازی با شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تعریف شده و 7 قطعه پیچیده و دارای فناوری پیشرفته تاکنون به تولید انبوه رسیده است.

وی ادامه داد: نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز تاکنون برای تولید 26 قطعه پیشرفته از محصولات گروه سایپا اعلام آمادگی کرده که بسیاری از این قطعات در حال نمونه‌سازی اولیه و انجام مراحل پیش از تولید انبوه است.

به گفته معاون مطالعات و برنامه‌ریزی استراتژیک گروه سایپا تعداد 27 پروژه مشترک داخلی‌سازی نیز میان گروه سایپا و نیروی هوایی ارتش تعریف شده که طراحی اولیه این قطعات نیز در حال اجراست.

گل‌محمدی گفت: تولید قطعات پیشرفته خودرویی نظیر ECU، مدولاتور، انژکتور، ایربگ، مالتی‌مدیا، موتورهای DC، انواع سنسور‌های الکتریکی، جلوآمپر دیجیتال و فرمان برقی با هر سه نهاد و مجموعه نیروهای مسلح در حال اجراست و قصد داریم با تکیه بر توان داخلی، ارزبری محصولات و وابستگی خود را در این بخش‌ها به حداقل برسانیم.

وی با اشاره به استفاده از سامانه موقعیت‌یاب، سیستم رادار و سنسورهای الکتریکی در خودروهای برقی، خودروهای متصل و خودران و فراگیری این سیستم‌ها، گفت: با توجه به اینکه نیروهای مسلح در طراحی و تولید این سامانه‌ها توانمند بوده و اقدامات ارزشمندی را انجام داده‌اند، تفاهم همکاری میان گروه خودروسازی سایپا و مجموعه‌های نیروهای مسلح برای ساخت و به کارگیری این سیستم‌ها صورت پذیرفته است.

معاون مطالعات و برنامه‌ریزی استراتژیک گروه سایپا از برنامه‌ریزی این گروه خودروسازی برای استفاده حداکثری از توانمندی و پتانسیل‌های فناورانه نیروهای مسلح خبر داد و گفت: با اجرای پروژه‌های مشترک بومی‌سازی با نیروهای مسلح، سالیانه 94 میلیون یورو صرفه‌جویی خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در سطوح مدیریتی و کارشناسی میان گروه سایپا و مجموعه‌های مربوط به نیروهای مسلح که با نظارت و راهبری مقامات عالی نیروهای مسلح و گروه سایپا و همچنین نظارت عالی ستاد مشترک نیروهای مسلح صورت می‌پذیرد گفت: با توجه به نیازهای موجود در سایپا تلاش می‌کنیم با همکاری نیروهای مسلح، قطعات خودرویی مد نظر را هر چه سریعتر در خط تولید انبوه قرار دهیم تا اهداف کشور در زمینه جهش تولید و قطع وابستگی به بازارهای خارجی محقق شود.