طراحی و بهینهسازی سیستمهای پیشرفته مهندسی با استفاده از شبیهسازی عددی با حمایت صندوق نوآوری
یک شرکت دانش بنیان با حمایت صندوق نوآوری وشکوفایی موفق به طراحی و بهینهسازی سیستمهای پیشرفته مهندسی با استفاده از شبیهسازی عددی در کشور شد.
سید احسان چاوشی، مدیر عامل شرکت دانش بنیان شبیهسازان شریف در فصل سوم «جوانآپ» رادیو جوان در مورد فعالیت این شرکت گفت: شرکت ما در حوزه طراحی و بهینهسازی سیستمهای پیشرفته مهندسی با استفاده از شبیهسازی عددی فعالیت میکند و دانش بنیانی این شرکت بر مبنای انجام پروژههایی است که منجر به تدوین دانش فنی برای ساخت محصولات پیشرفته شده است.
وی افزود: شرکت ما از نرمافزارهای تجاری شبیهسازی انجام شده در حوزه تدوین دانش فنی برای طراحی و بهبود محصولات، شبیهسازی عددی و تنظیم کدهای لازم استفاده میکند.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان شبیهسازان شریف با بیان اینکه برای ساخت ماشینآلات و سازههای مختلف نیاز به سنجیدن عملکرد آنها است تا در حین کارکرد با مشکل مواجه نشویم، اظهار کرد: در گذشته این کار روشی پرهزینه و منوط به ساخت قطعات مختلف بود، اما امروز میتوانیم مدلهای نرمافزاری را بر اساس کدهای کامپیوتری تهیه و رفتار واقعی سازهها را در محیط کامپیوتری مشاهده کنیم.
چاوشی بهینهسازی سیستمهای پیشرفته مهندسی با استفاده از شبیهسازی عددی را یکی از روشهای جدید در دنیا برای طراحی ماشینآلات و صنایع مختلف اعلام کرد که از کاربردهای خوبی برخوردار است.
وی افزود: در حال حاضر علاوه بر شرکت ما دو شرکت دیگر در حوزه کاری ما در داخل کشور فعالیت میکنند.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان شبیهسازان شریف در مورد مزیتهای فعالیت این شرکت گفت: اگر در حوزه شبیهسازی نرمافزاری فعالیت داشته باشیم، بهتر میتوانیم در صنایع پیشرفته ورود پیدا کنیم. یکی از مزایایی که در این حوزه در داخل کشور برخورداریم این است که کارهای نرمافزاری، تئوریک و هزینههایی که به آن تعلق میگیرد، کمتر است و میتوانیم خدمات خود را به بازارهای خارجی نیز ارائه دهیم.
چاوشی از طراحی شبیهسازی نرمافزاری در صنایع پتروشیمی، پالایشگاهی، خودروسازی و سایر صنایع مادر توسط این شرکت خبر داد و بیان کرد: ماهیت نرمافزاری خدمات و محصولات شرکت ما عبور از تحریمها در حوزه صادرات را به دنبال دارد. خروجی طراحی ما نرمافزاری است که با آن میتوانیم با شرکتهای مختلف دنیا تعامل داشته باشیم و حتی ما با شرکتهای بنام اروپایی نیز صادرات داشتهایم.
وی یکی از چالشهای پیشروی این شرکت را تهیه کدهایی اعلام کرد که باید قبل از اینکه وارد فاز صنعتی شود، صحهگذاری و تست شود که این مهم از جهت هزینه نیاز به حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی دارد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان شبیهسازان شریف در پایان با اشاره به حمایتهای صندوق نوآوری و شکوفایی از این شرکت، گفت: حمایت صندوق نوآوری از شرکت ما در قالب اعطای وام فوری جهت ادامه فعالیت بود. ما همچنین از خدمات بلاعوض صندوق در زمینه حضور در نمایشگاهها نیز استفاده کردیم که جا دارد از صندوق نوآوری بابت حمایت از شرکتهای دانش بنیان جهت حضور در پاویون نمایشگاهها تشکر کنم.
گفتنی است برنامه «جوانآپ» کاری مشترک از صندوق نوآوری و شکوفایی و رادیو جوان است که طی روزهای شنبه تا چهارشنبه با هدف بررسی ایدههای شرکتهای دانشبنیان و استارتآپها روی آنتن میرود.
ارسال نظر