طرح «اسپکتروفوتومتر تمام اتوماتیک مانیتوردار» برنده قسمت دوم مسابقه کارویا
طرح دانش بنیان «اسپکتروفوتومتر تمام اتوماتیک مانیتوردار» به عنوان برگزیده دومین قسمت از مسابقه تلویزیونی «کارویا» که به همت صندوق نوآوری و شکوفایی از شبکه یک سیما پخش میشود، به دنبال جذب سرمایه از طریق تامین مالی جمعی است.
به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق در ابتکاری تازه، امکان سرمایهگذاری عمومی در سودآورترین طرحهای دانشبنیان را در قالب تامین مالی جمعی (کراد فاندینگ) و از مسیر فرابورس فراهم کرده است.
برای این منظور مسابقهای تلویزیونی به همت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و با همکاری فرابورس و سازمان صداوسیما توسط استودیو نوبین تولید شده است که طی آن ۱۰۰ شرکت دانش بنیان به رقابت با یکدیگر پرداخته و طرحهای خود را ارائه میکنند و در نهایت ۲۴ شرکت توسط داوران انتخاب خواهند شد تا از طریق سکوهای تامین مالی جمعی مردم بتوانند در طرحهای این شرکتها سرمایهگذاری کنند.
این مسابقه تلویزیونی دوشنبه ها و سهشنبه های هر هفته ساعت ۲۳ از شبکه اول سیما پخش میشود.
در طرح جدید صندوق نوآوری، اگر به هر دلیل، طرح دانشبنیانی که در آن سرمایهگذاری شده به سودآوری نرسد، در هر حال صندوق نوآوری و شکوفایی بازگشت اصل سرمایه را برای سرمایهگذاران در این طرح ضمانت کرده و سرمایهگذاران به هیچ وجه از مشارکت در این طرح ضرر نخواهند کرد.
دکتر علی ناظمی معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی و عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، دکتر مهدی محمدی دبیر سابق ستاد توسعه فناوریهای اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی و عضو هیات علمی دانشگاه تهران، ویدا سینا مدیرعامل مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک، فاطمه جعفری بنیانگذار سایت سهام یاب و دکتر علیاصغر سعدآبادی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، داوران فصل اول مسابقه تلویزیونی «کارویا» هستند.
در دومین قسمت از مسابقه تلویزیونی «کارویا» پنج شرکت «بلورآزمای سنجش نور» با طرح «اسپکتروفوتومتر تمام اتوماتیک مانیتوردار»، شرکت «مهندسی بازرگانی مهراد صنعت خلاق» با طرح «Smart connector»، شرکت «شکوه معماری خوار» با طرح «تفکیک زباله از مبدا و بازیافت پلاستیک و شیشه»، شرکت «پلاسما نوین» با طرح «دستگاه تصفیه پساب با استفاده از فناوری پلاسما» و شرکت «ایدهپردازان الکترونیک البرز» با طرح «سامانه هوشمند جمعآوری پسماند از مبدا(بهروب)» با هم به رقابت پرداختند که در نهایت طرح «اسپکتروفوتومتر تمام اتوماتیک مانیتوردار» به عنوان برگزیده دومین قسمت از مسابقه تلویزیونی «کارویا» انتخاب شد. این طرح به دنبال جذب سرمایه یک میلیارد تومانی از طریق تامین مالی جمعی است.
محمدجواد کارگر شورکی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان «بلورآزمای سنجش نور» برنده دوم مسابقه «کارویا» در قسمت دوم این مسابقه، عنوان محصول شرکت متبوع خود برای جذب سرمایههای مردمی در طرح تامین مالی جمعی را «اسپکتروفوتومتر تمام اتوماتیک مانیتوردار» اعلام کرد و گفت: این محصول در شناسایی و تعیین غلظت عناصر مختلف در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، علوم پزشکی، داروسازی، آب و فاضلاب، محیط زیست، آزمایشگاههای صنایع غذایی و همه آزمایشگاههای مراکز علمی و تحقیقاتی کاربرد دارد.
وی افزود: این دستگاه در صنایع آب، فاضلاب، محیط زیست، نفت، گاز و پتروشیمی به همراه یک ماده مصرفی به عنوان واکنشگر استفاده میشود و قیمت آن حداقل یکسوم تا یکچهارم نمونه خارجی است و با دو کمپانی بزرگ در ژاپن و آمریکا رقابت میکند.
کارگرشورکی خاطرنشان کرد: ماده مصرفی واکنشگر توسط شرکت بلورآزمای تولید و به همراه دستگاه ارائه میشود.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان بلورآزمای سنجش نور ادامه داد: محصول ما کاملا تخصصی و هایتک است که در آزمایشگاههای فعال و صنایع مادر کشور استفاده میشود و بهطور غیرمستقیم مردم با آن ارتباط دارند.
کارگر شورکی در مورد نقش تامین مالی جمعی در پیشبرد طرحهای نوآور و فناور نیز بیان کرد: مزیتی که تامین مالی جمعی دارد این است که اگر در مرحله اول میزان عدد سرمایهگذاری شده در زمان معین برگشت داده شود، شرکتها برای همیشه از پشتوانه مالی برخوردار میشوند، بنابراین عدد درشت در بحث تامین مالی جمعی در پیشبرد طرحهای فناورانه بسیار مفید است.
وی پروسه نهایی شدن این طرح را حدود 9 ماه اعلام کرد و گفت: ما این پروژه را 9 ماهه به همراه اصل سرمایه و سود تضمین میکنیم.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و سرمایهگذاری در این طرح میتوانند به وبگاه karoya.tv و سکوی تامین مالی این قسمت از برنامه با نام کارن کراد به آدرس karencrowd.com مراجعه کنند.
ارسال نظر