طراحی دستگاههای حفاری مکانیزه ( TBM و MTBM ) با حمایت صندوق نوآوری
یک شرکت دانش بنیان مستقر در استان قزوین، موفق به طراحی و تولید دستگاههای حفاری مکانیزه (TBM و MTBM) با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی شد.
علی محمد صاحب، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تونلساز ماشین، در مورد فعالیت این شرکت گفت: شرکت دانش بنیان تونلساز ماشین از سال 1382 تاسیس شده و فعالیت خود را با ارائه خدمات فنی و مهندسی و اجرای عملیات تونلهای مکانیزه آغاز کرده است. این شرکت با پشتوانه تجارب اجرایی و بهرهگیری از مهندسین و متخصصین توانمند، قادر به طراحی و ساخت دستگاههای حفاری مکانیزه اعم از TBM و MTBM شده است.
وی افزود: این شرکت در راستای تحقق اقتصاد دانش بنیان و با هدف قطع وابستگی به خارج از کشور و در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت تقویت اقتصاد مقاومتی و نیل به خودکفایی، موفق به طراحی و ساخت چندین دستگاه میکرو تیبیام شده و نهتنها نیاز به واردات دستگاههای حفاری مکانیزه از خارج از کشور را مرتفع کرده، بلکه صنعت حفاری مکانیزه را بهطور کامل بومیسازی کرده و در کنار رفع نیازهای داخلی، موفق به صادرات این دستگاهها به خارج از کشور نیز شده است.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تونلساز ماشین با بیان اینکه این شرکت تاکنون خدمات بسیاری را به صنعت آب و فاضلاب کشور ارائه کرده است، گفت: ما این آمادگی را داریم تا با توجه به شرایط زمینشناسی، ساختارهای تکنیکی، ژئوتکنیکی و زمینشناسی در انواع زمینها، دستگاههای حفاری مکانیزه متناسب با زمین هر پروژه را طراحی و با ارائه راهحلهای جامع حل مشکلات، نسبت به اجرای تونلهای مکانیزه اقدام کنیم.
صاحب ادامه داد: جمعآوری آبهای سطحی و فاضلاب شهری استان خوزستان طی سالهای اخیر به عنوان یک چالش مهم در صنعت آب و فاضلاب کشور مطرح بوده که امید است با اجرای پروژههای ملی و استفاده از ظرفیتهای داخلی کشور، گامی مهم در راستای حل پایدار چالش مذکور برداشته شود.
وی بیان کرد: ما در شرکت دانش بنیان تونلساز ماشین بنا به درخواست هلدینگ نیرو، زیرمجموعه قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص)، موفق به طراحی و ساخت یک دستگاه (MTBM) میکرو تیبیام که قادر به کارگذاری لولههای با قطر 1100 میلیمتر است جهت اجرای خطوط انتقال فاضلاب در شهرستان اهواز شدهایم و در حال تحویل ماشین آلات به کارفرمای پروژه جهت شروع عملیات اجرایی هستیم تا با استفاده از این دستگاه، بسیاری از مشکلات سیستم فاضلاب شهری شهرستان اهواز مرتفع شود.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تونلساز ماشین افزود: این دستگاه با توجه به اطلاعات زمینشناسی و متناسب با ویژگیهای خاکشناسی، در هر منطقهای باید طراحی و ساخته شود.
صاحب گفت: این پروژه منجر به کارآفرینی برای ۱۲۰ نفر بهصورت مستقیم و ۲۵۰ نفر بهصورت غیرمستقیم شده است و تولید داخلی این دستگاه منجر به 60 درصد صرفه جویی ارزی نسبت به نمونه های مشابه خارجی شده است.
ارسال نظر