معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی:
شرکتهای دانش بنیان ایرانی آماده همکاریهای فناورانه با سایر کشورها هستند
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: شرکتهای دانش بنیان ایرانی در حوزههای مختلف فناوریهای پیشرفته، فناوریهای اطلاعات، نرمافزار، ماشینآلات، سختافزار، الکترونیک، مخابرات، مواد پیشرفته، فناوریهای شیمیایی، تجهیزات پزشکی، سلامت و ... آماده همکاری فناورانه با سایر کشورها هستند.

دکتر سیاوش ملکیفر در دومین روز از چهارمین رویداد سرمایهگذاری با 8 کشور اسلامی گفت: طی 40 سال گذشته در ایران، تلاشهای بسیاری در جهت توسعه علم، فناوری و نوآوری انجام شده است. تقویت زیرساختها، ایجاد مراکز رشد، پارکهای فناوری، شتابدهندهها و نهادهای مالی از جمله صندوقهای پژوهش و فناوری و صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر، تصویب قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان طی 11 سال گذشته و تاسیس صندوق نوآوری و شکوفایی از جمله اقدامات اساسی ایران برای توسعه تجاریسازی فناوری بوده است.
وی با بیان اینکه امروز ایران از اکوسیستم فناوری قوی برخوردار است، اظهار کرد: در حال حاضر در ایران از صدها دانشگاه، 45 پارک علم و فناوری، حدود 200 مرکز رشد و بیش از 100 شتابدهنده برخورداریم و حاصل آن وجود بیش از 6500 شرکت دانش بنیان فعال است که تعدادی از این شرکتها وارد عرصه بینالمللی و صادرات فناوری شدهاند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: شرکتهای دانش بنیان ایرانی در حوزههای مختلف فناوریهای پیشرفته، فناوریهای اطلاعات، نرمافزار، ماشینآلات، سختافزار، الکترونیک، مخابرات، مواد پیشرفته، فناوریهای شیمیایی، تجهیزات پزشکی و سلامت و ... فعال و آماده همکاری فناورانه با سایر کشورها هستند.
ملکیفر در ادامه به خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکتهای دانش بنیان و فناور اشاره کرد و گفت: این صندوق از همه ابزارهای ممکن برای توسعه تکنولوژی و شرکتهای دانش بنیان استفاده میکند که این ابزار شامل اعطای تسهیلات و وامهای کم بهره، ضمانتنامه، خدمات توانمندسازی و هم سرمایهگذاری با شرکتها است.
وی هدف صندوق نوآوری و شکوفایی از ارائه خدمات توانمندسازی به شرکتهای دانش بنیان را ارتقای توانمندی این شرکتها برای توسعه بازار محصولاتشان اعلام کرد و افزود: این شرکتها آمادگی تامین سرمایه مورد نیاز خود با انواع روشهای سرمایهگذاری و ایدههای موردنیاز سرمایهگذاران را دارند.
گفتنی است، در حاشیه چهارمین رویداد سرمایهگذاری با 8 کشور اسلامی مصر، کنیا، ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی و ایران، نمایشگاه پتانسیلهای جذب سرمایه بینالمللی و صادرات محصولات دانش بنیان با حضور 33 شرکت دانش بنیان ایرانی برپا و به دنبال آن جلسات B2B برگزار شد.
ارسال نظر