به گزارش اکونا پرس،

دراین مراسم امیدعلی مسعودی،محمودمختاریان،مصطفی اشتری،رئوف پیشدار،حسن خجسته،زهرا طاهری پور،جوادصادقی،یوسف خجیرو جمعی از دیگر اساتید و دانشجویان  رشته ارتباطات دانشگاه سوره حضور داشتند.

بعد از قرائت قرآن مجید و اجرای سرود ملی محمد روشن رئیس دانشگاه سوره به روی سن رفت و بعد از تبریک هفته ارتباطات بیان کرد:بسیار خوشحال هستم که رشته ارتباطات دانشگاه سوره قوی و با استحکام گام به سوی جلو دارد.براساس سیاست های هیئت امنای دانشگاه،ما سعی به رقابت دراین رشته با دانشگاه های دولتی و غیر دولتی داریم.که این امر با جذب دانشجویان مستعد و دیگری استادان عالم و فرهیخته میسر می شود.

ترکیب دانشکده فرهنگ و ارتباطات یک ترکیب ویژه و خاص است

سپس زهرا طاهری پور رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات به روی صحنه رفت و گفت:امروز فرصتی فراهم شد به همت دانشجویان دانشکده ارتباطات سوره،که ما بتوانیم از عالم حوزه رسانه و ارتباطات تجلیل به عمل آوریم.علی اکبر فرهنگی سالها استاد رشته ارتباطات بودند،دانشجویان بسیاری را تربیت نمودند و کتاب هایی نیز در این حوزه تالیف کردند.ارزش کار فعالین حوزه ارتباطات همچون کسانی است که زمانی جان خود را برای  دفاع از کشور خود گذاشتند و حتی جایگاهی بالاتر از آنها!

در ادامه مجری برنامه ازسید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی  دعوت به سخنرانی کرد. او در ابتدا گفت:من اعتقاد دارم که همه دانشجویان قابل احترام هستند و باید برای پیشبرد مسیرعلمی آنها تلاش کرد.دانشگاه سوره این مزیت را دارد که در پیشبرد داشته ها و تنوع آنها نتایج خوبی را ارائه می دهد.

در عصر حاضر و با سرعت فناوری و اینترنت باید بگوییم چه نباید گفت وچه نباید تبلیغ کرد.سرعت اینترنت به اندازه ای است که متخصصان ارتباطات باید سرعت آن را کنترل وحد مجاز آن را به دیگران اطلاع دهند.

به امید موفقیت های روزافزون دانشجویان و دانش پژوهان دانشگاه سوره

سپس از 3کتاب«نگارش برای رسانه»،«تعزیه زمینه قزوین» و«سفرنامه کابل»اثر رئوف پیشدار رونمایی شد.

بعد از آن نوبت به تقدیر از دانشجویان برتر این دانشگاه رسید.

سپس محمودمختاریان به روی صحنه رفت و درباره مقام پروفسور فرهنگی گفت:علی اکبرفرهنگی شاگرد جلال آل احمد واستادفرشیدفر وهمچنین چهره ماندگار ایران است.

من 50سال در مطبوعات ایران کارکردم و بسیار خرسندم که با اساتیدی چون فرهنگی،اشتری،رضائیان و بهزادی همکار و همراه بودم.

از نظر من،ما تا توانسته ایم با سرعت اینترنت و فناوری هم سو و موفق به آموزش مسائل روز جامعه به دانشجویان شدیم.

ما در جامعه و در محیط دانشگاه باید قدر این بزرگان را بدانیم و از آنها بیاموزیم.باید به خوبی و احترام از فرهنگی و فرهنگی ها تقدیر کنیم.آنها سرمایه های ما هستند.باید آنها را بشناسیم،زحماتشان را ارج نهیم و از دانش آنها بهره ببریم.

در ادامه مراسم، امید علی مسعودی ،مجیدرضائیان،صدیقه ببران و حسن خجسته در یک پنل به شرح مجموعه فعالیت های فرهنگی پرداختند.

در پایان برنامه پروفسور فرهنگی با تشویق حضار به روی صحنه آمد و از وی تجلیل شد.

او در سخنان خود بیان کرد:امید مسعودی و دیگر اساتید عزیز همیشه بنده را مورد لطف خود قرار می دهند. خوشحالم که این توفیق نصیبم شد که شما دست نوازش بر سر من بکشید.از نظر من بخش زیادی از زندگی لذت بردن از آن است که من این احساس را در ایران و درکنار شما دارم.تفاوت فرهنگ شرق و غرب دراین است که غرب سردر زمین و شرق و به ویژه ایران سر در آسمان دارد.

ما در دانشکده های ارتباطات و مدیریت رسانه با کاری حساس و انسانی سروکار داریم؛اینکه ما که هستیم و چه هستیم،این دنیا چگونه دنیایی است که ما در آن زندگی می کنیم و در آن به دنبال چه هستیم؟

همه این سوالات در ابتدا پیش رو ما فعالین ارتباطی ای است،که مهم و مورد نیاز هستند.دانشجویانی که پا در این عرصه گذاشته اند باید بدانند این عرصه راهی است طولانی،پرپیچ و خم ولی در عین حال شیرین.من به خودم می بالم و به شماتبریک می گویم و از شما سپاسگذارم.