در نشست باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران با بنیاد فرهنگی البرز مطرح شد:
تاکید بر اهمیت نقش وقف علمی و فرهنگی
در نشستی که با حضور اعضای هیئت موسس و مدیران دپارتمانهای باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران در بنیاد فرهنگی البرز برگزار شد، بر همکاری هرچه بیشتر این دو مجموعه در راستای ارتقای سطح علمی و اشاعه فرهنگ وقف علمی و فرهنگی کشور و همچنین عقد تفاهمنامهای برای نیل به این مقصود تاکید شد.
به نقل از روابطعمومی باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران، در ابتدای نشست حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان تاریخچهای از این بنیاد پرداخت و گفت: حسینعلی البرز که از کارآفرینان بزرگ تهران بوده، در سال ۱۳۴۲ شمسی با تأسیس و وقف بنیاد فرهنگی البرز با هدف کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانشآموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، از طریق اعطای «جایزه بنیاد البرز» توانست روح والای خود را در انجام اقدامات خیر و ماندگار متعدد در مابقی سالهای حیاتش ارضاء نماید.
او ادامه داد: مرحوم حسینعلی البرز در زمان حیات سعی کرد از شیوههای مختلف اطلاعرسانی، رسانه و روابطعمومی استفاده کند و اسامی برگزیدگان در جراید و تلویزیون منعکس شده تا این جایزه در کشور معرفی شود و به تدریج اهمیت این اقدام تا اندازهای شد که از آن به عنوان نوبل ایرانی یاد میشود.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز با اشاره به اینکه بسیاری از بزرگان کشور ما که اکنون از مدیران تاثیرگذار و مسئولین هستند نیز از طریق کمکهای این بنیاد توانستند تحصیلاتشان را تکمیل کنند، تاکید کرد: جایزه البرز با سابقهترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن پیشینه است که در چارچوب سنت حسنه وقف به صورت کاملا مستقل و بدون حمایت مالی دولت برگزار میشود.
حیدر ارشدی افزود: با توجه به اساسنامه و اهداف این بنیاد که کاهش آلام بشری، ارتقا رفاه زندگی انسانی و اعتلای نام ایران در جامعه جهانی است، همکاری با باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران به عنوان بازوی اجرایی در حوزههای روابطعمومی و ارتباطات میتواند گامی موثر برای این اقدام نیک و آشنایی هرچه بیشتر مردم با این بنیاد باشد.
سپس کریمی عضو هیئت امنا و مشاور ارشد بنیاد فرهنگی البرز با اشاره به سه وجه مرحوم البرز، بنیاد البرز و جایزه البرز، بیان کرد: این سه، هر کدام داستانهای بسیار جذاب و فوق العادهای دارند. مرحوم البرز فردی کارآفرین بود و سعی داشت با ارائه وامهای گوناگون نسبت به ارتقا فنی و تکنولوژی کشور و همچنین اعتلا دانش باعث رشد و شکوفایی مردم شود و همانطور که در اهداف بنیاد آمده است نگاه او محدود به کشورش هم نمیشده و جهانی بوده است.
در ادامه سیدغلامرضا کاظمیدینان رئیسکل باشگاه در سخنانی ضمن تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در بنیاد البرز و نکوداشت این اقدام نیک، گفت: باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران با این تفکر و نگاه تاسیس شده که بتواند در بخش های مختلف فعالیتهایی را در راستای دانش، کارآفرینی، کسب و کار و آگاهی انجام دهد زیرا معتقدیم اگر جامعهای آگاه باشد توانمند و قدرتمند است و هیچکس نمیتواند به آن نفوذ کند و مانع پیشرفت آن شود.
سپس امیرعباس تقیپور دبیرکل باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو_ایران با اشاره به اقداماتی که این باشگاه تاکنون انجام داده است بیان کرد: با توجه به شناختی که از بنیاد دارم و از طرف دیگر ظرفیتها و پتانسیلهایی که در باشگاه وجود دارد، بسیار خوشبین هستم روزنههای جدیدی برای نیل به اهداف هر دو مجموعه ایجاد شود.
در این نشست که در بنیاد فرهنگی البرز برگزار شد، مجید محمدخانی غیاثوند عضو هیئترئیسه، بهنام تقیپور قائممقام باشگاه، منصور ساعی مدیر دپارتمان علم و فناوری، امیرعلی خلج مدیر دپارتمان امور بینالملل، محمد تهرانی نصر مدیر دپارتمان امور صنفی و رفاهی، بهروز تقیپور مدیر دپارتمان اجرایی و هماهنگی و یگانه قاسمی مسئول روابطعمومی باشگاه مدیریت ارتباطات یونسکو حضور داشتند.
ارسال نظر