دعوای بودجه وزارت و کمیته با اظهارات مناف هاشمی جدیتر شد
کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان با چالش بزرگ تقسیم بودجه مواجه شدند.
زهرا نوری- روز گذشته سرپرست دبیر کلی کمیته ملی المپیک مدعی شد به دلیل کسر بودجه به احتمال زیاد از بازی های کشور های اسلامی و بازی های آسیایی جوانان انصراف خواهیم داد.
به فاصله چند ساعت اسبقیان معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان این موضوع را منتفی دانست و اعلام کرد کاروان ایران در هر دو رویداد حضور خواهد داشت.
گفته می شود انتقال مناف هاشمی از کمیته ملی المپیک به وزارت ورزش و جوانان در این چالش نقش داشته است.
مناف هاشمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان در اینباره گفته است: کسب بهترین نتیجه در مسابقات کشورهای اسلامی و بازیهای آسیایی هدف ماست.
تناقض در تصمیمات کلان ورزش پس از مدت ها میان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان بوجود آمده است و به نظر می رسد تاکید وزیر ورزش و جوانان به مدال آوری در رقابت ها حکم به حضور ایران در این دو رویداد بین المللی می دهد اما در نهایت کمیته ملی المپیک با مطرح کردن انصراف قصد دارد بودجه کسر شده را به صندوق کمیته برگرداند.
در نهایت این چالش بودجه شاید به این موضوع ختم شود که وزارت ورزش و جوانان هزینه های اعزام کاروان های ایران به بازی های کشور های اسلامی و آسیایی جوانان را به طور کامل بر عهده بگیرد.
کناره گیری مناف هاشمی از کمیته ملی المپیک و پیوستن او به معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان شاید یکی از دلایل چالش اخیر باشد هر چند که گفته می شود این تفریق مالی از سوی سازمان برنامه و بودجه لحاظ شده اما در نهایت بودجه کسر شده از کمیته ملی المپیک به بودجه وزارت ورزش اضافه شده است.
باید دید در نهایت این دعوای بودجه به کجه می انجامد و آیا تاثیری در روند آماده سازی ورزشکاران در بازی های آسیایی ناگویا خواهد داشت؟
ارسال نظر