سرپیچی دردسرساز بیرانوند از دستور باشگاه
گلر پرسپولیس به درخواست مدیران این باشگاه پاسخ منفی داده است.

به نقل از ایلنا، مدیران باشگاه پرسپولیس بارها به علیرضا بیرانوند پیغام دادهاند تا همسو با سایر بازیکنان، البسه تولیدی لینینگ را بپوشد اما او هر بار از این دستور سرپیچی کرده و مدیران باشگاه را زیر سوال برده. نمونهاش در دبی که گفته میشود دروازهبان تیم ملی و پرسپولیس با محسن خلیلی درگیری لفظی پیدا کرده. نمونهای از چنین اتفاقهایی را بارها در فوتبال ایران دیدهایم اما رسم حرفهای این است که یک بازیکن، با توجه به قراردادی که با باشگاه دارد، تمام قوانین را رعایت کند و در این مورد خاص مرتکب اشتباه نشود. علیرضا بیرانوند اما خلاف مقررات عمل کرده و مسیری را میرود که میتواند پرسپولیس را با ضررهای بسیاری مواجه کند.
حضور علیرضا بیرانوند درون دروازه پرسپولیس، همانقدر که به سود این تیم است، ضررهایی را هم متوجه باشگاه میکند. نمونهاش سرپیچی دروازهبان پرسپولیس از پوشیدن پیراهنی که حامی مالی باشگاه پرسپولیس برای او تدارک دیده. تولیدی لینینگ البسه این فصل پرسپولیس را مجانی در اختیار تیم، بازیکنان و کادر فنی قرار داده. البسهای که همه میپوشند جز علیرضا بیرانوند.
اگر به لوگوی پیراهن بیرانوند و سایر بازیکنان پرسپولیس در بازیهای لیگ نگاهی بیندازید، این تفاوت را میبینید. دروازهبان شماره یک تیم ملی، با تولیدی یوسفجامه توافق کرده تا لینینگ نپوشد و البسه آنها را بر تن کند. برای این توافق هم گویا پولی به حساب بیرانوند واریز میشود. مبلغی که در سوی مقابل از پرسپولیس کسر میشود و حامی مالی را مجاب میکند تا برای هر بازی، حدود 50 میلیون تومان از حساب باشگاه کم کند.
فصل قبل مهدی رحمتی هم پیراهنی از این تولیدی را بر تن میکرد اما در لیگ هجدهم، این دروازهبان باتجربه همسو با تمام بازیکنان استقلال، البسه تولیدی لینینگ را میپوشد. اتفاقی که در استقلال رخ داده و رحمتی آن را پذیرفته اما مشخص نیست چرا علیرضا بیرانوند مسیر دیگری را پیش گرفته و سرپیچی از صحبتهای مدیرعامل باشگاه را در دستور کار خود قرار داده.
علیرضا بیرانوند اما در لیگ قهرمانان آسیا مثل تمام بازیکنان پرسپولیس، البسه تولیدی لینینگ را میپوشد. در مقررات لیگ قهرمانان آسیا که سفت و سختتر از لیگ داخلی است، جرایم سنگینی برای چنین اتفاقهایی در نظر گرفته میشود. جرایمی چون جریمه چند 10 هزار دلاری و در نهایت محرومیت بازیکن از حضور در مسابقات. همین مساله باعث شده تا علیرضا بیرانوند در آسیا البسه تولیدی محبوبش را کنار بگذارد و لینینگ بپوشد.
در جام جهانی 1998، احمدرضا عابدزاده نیز با چنین اتفاقی مواجه شد. او پیراهن و دستکشی پوشید که با سایر بازیکنان تیم ملی فرق میکرد. بازیکنان البسه تولیدی نایک را به تن کردند اما عابدزاده از آلاسپورت استفاده کرد. این تفاوت از چشم مسوولان برگزاری جام جهانی دور نماند تا دروازهبان تیم ملی با جریمه 7 هزار فرانکی رو به رو شود. جریمهای که خیلی زود پرداخت شد تا عابدزاده از خطر محرومیت در امان بماند.
مدیران باشگاه پرسپولیس بارها به علیرضا بیرانوند پیغام دادهاند تا همسو با سایر بازیکنان، البسه تولیدی لینینگ را بپوشد اما او هر بار از این دستور سرپیچی کرده و مدیران باشگاه را زیر سوال برده. نمونهاش در دبی که گفته میشود دروازهبان تیم ملی و پرسپولیس با محسن خلیلی درگیری لفظی پیدا کرد و به او گفت: «شما اگر میتوانید حق ما را از باشگاه بگیرید نه اینکه مدام در حمایت از مدیران مصاحبه کنید.»
قبل از بازی مقابل پیکان در لیگ برتر هم چنین اتفاقی، این بار برای ایرج عرب رخ داد. عرب رو به بیرانوند کرد و از جریمه لینینگ گفت اما دروازهبان پرسپولیس جواب قانعکنندهای به مدیرعامل نداد. پاسخی که بتواند مشکلات را حل کند و پرسپولیس را از پرداخت جریمه رها. همه اینها در شرایطی است که اسپانسر، پرسپولیس را تحت فشار قرار داده و در جلسههای مختلف انتقادهایی را متوجه ایرج عرب کرده.
نمونهای از چنین اتفاقهایی را بارها در فوتبال ایران دیدهایم اما رسم حرفهای این است که یک بازیکن، با توجه به قراردادی که با باشگاه دارد، تمام قوانین را رعایت کند و در این مورد خاص مرتکب اشتباه نشود. علیرضا بیرانوند اما خلاف مقررات عمل کرده و مسیری را میرود که میتواند پرسپولیس را با ضررهای بسیاری مواجه کند.
ارسال نظر