توسط گروه های فول کنتاکت کیک بوکسینگ کشور صورت گرفت:
برگزاری دوره داوری درجه ۳ تا ۱
دوازدهم فوریه سال ۱۹۶۳، روزی خاطرهانگیز و تاریخی برای رزمی جهان است زیرا در آن روز ورزشکاران کاراته و موی تای در سالن ورزشی لومپینی تایلند به مصاف یکدیگر رفتند.
وَرزِش به تمامی گونههای فعالیت فیزیکی بدن گفته میشود که شرکت کنندگان آن میتوانند به صورت منظم و سازمان یافته یا گاه به گاه در آن شرکت کنند و از آن برای بهبود تناسب اندامشان و تعادل روان یا فراهم آوردن سرگرمی و تفریح بهره ببرند. ورزش میتواند به صورت رقابتی برگزار شود که در این صورت باید بر پایه ی رشته قوانینی که مورد توافق همگان است، یک یا چند برنده در آن مشخص گردد که در اینگونه ورزشها شرکت کنندگان باید درجهای از توانمندیهای مربوط به آن رشته بهویژه در ردههای بالاتر را داشته باشند.
سه کاراتهکا به اسامی ”تاداشی ناکامورا“، ”کنجی کوروساکی“ و ”آکیوفوجی هیرا“ در مقابل سه حریف تای بوکسور قرار گرفتند و در پایان نتیجهای تقریباً باور نکردنی کسب شد. تیم کاراته ژاپن با نتیجه ۲ بر ۱ حریفان موی تای کار را مغلوب کرد!
نوگوچی و کنجی کوراساکی (یک مربی کیوکوشین) با مطالعه موی تای و تلفیق آن با کاراته، روشی را ابداع و آن را کیک بوکسینگ نامیدند. پرتاب و ضربه با سر در ابتدا با هدف متمایز این روش مبارزاتی از موی تای، مجاز شمرده میشد ولی در ادامه غیرمجاز دانسته شد.
برای اولینبار در سال ۱۹۶۶، آزامو نوگرچی، انجمن کیک بوکسینگ را تأسیس کرد و در ادامه اولین مسابقات کیک بوکسینگ در یازدهم آوریل ۱۹۶۶ در ازاکا برگزار شد.
در حال حاضر کیک بوکسینگ در کشور ما زیر مجموعه فدراسیون انجمن های ورزشهای رزمی است که هم اکنون با ریاست جناب آقای مهندس بهتری بهتر از پیش به فعالیت خود ادامه می دهد و از زمان حضور ایشان در فدراسیون تغییرات زیر ساختی بسیاری از جمله راه اندازی سیستم اتوماسیون و بسیاری خدمات ارزنده دیگر انجام شده است. در همین راستا و با هدف به روز شدن ورزشکاران و آشنایی با جدیدترین قوانین داوری، گروه های فول کنتاکت کیک بوکسینگ کشور در روز جمعه مورخ 19 اسفند 1401 اقدام به برگزاری دوره داوری درجه 3 تا 1 نمود،که حدود صد نفر ورزشکار از سراسر کشور جهت شرکت در این دوره حضور بهم رساندند. که این دوره با نظارت رییس محترم گروه های فول کنتاکت کیک بوکسینگ، گرند مستر، استاد امیر عباس طباطبایی، و تدریس استاد بهرام جودری ( مدرس داور بین المللی داوری )، مسوولین برگزاری استاد مسعود شریعت زاده و استاد فخرالسادات اینانلو برگزار شد. لازم به ذکر است که سرکار خانم مرادخانی بعنوان ناظر فدراسیون انجمن های ورزشهای رزمی در این دوره حضور پیدا کردند.
ارسال نظر