معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری:
«گردشگری» در خنثی کردن تحریم ها نقش بسزایی دارد
تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گفت:یکی از حلقه های مفقوده صنعت گردشگری،اطلاع رسانی است.
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ ولی تیموری معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری در نشست خبری چهلمین نشست اعضای وابسته سازمان جهانی جهانگردی که امروز در سالن فجر سازمان میراث فرهنگی برگزار شد؛ گفت:امروز گردشگری و اهمیت آن بر هیچ کس پوشیده نیست و در حالی که در تحریم های بین المللی قرار داریم در حوزه مقاومت ملی ما و خنثی کردن این حربه دشمنان نقش بسزایی دارد.
وی افزود:امروز گردشگری می تواند به عنوان ابزاری در اختیار دیپلماسی کشور قرار بگیرد و فریاد مظلومیت ما را به گوش جهانیان برساند البته انتظار دیگری به جز این از گردشگری نداریم.
تیموری با بیان اینکه گردشگری ابزاری برای تفاهم و تعامل بیشتر میان انسانها است و امروز با تکیه بر همین موضوع حضور گردشگران بین المللی بهترین حربه در مقابل تلاش رسانه های مختلف بین المللی برای نشان دادن تصویر غیر واقعی از کشورمان است، بیان کرد: گردشگران سفیر بین المللی کشورمان هستند که امروزه در حوزه کم اثر کردن تحریم های بین المللی می توانند نقش بسزایی ایفا کند.
وی با تاکید بر اینکه در هفته آینده۶۰مهمان از۲۶کشور جهان به ایران سفر می کنند، گفت: این موضوع نشان می دهد که گردشگری می تواند در فضای کم حاشیه حرکت کند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری بیان کرد:ما دو نوع عضویت را در سازمان جهانی گردشگری داریم که یکی از آنها رسمی و دیگری وابسته است بنابراین اجلاسی که در همدان برگزار می شود،نشست اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری است که در سالهای گذشته این نشست ها با استقبال خوبی روبرو شدند.
تیموری بیان کرد:چهلمین نشست اعضای وابسته دو رویداد جانبی دارد که اولین آن سمیناری با موضوع گردشگری فرهنگی است و ارتباط آن را با فعالیت های نوین ارتباطاتی و اطلاعات بررسی می کند.این سمینار کمک می کند که متوجه بشویم چگونه می توان گردشگری فرهنگی را با کمک گرفتن از فعالیت های نوین ارتباطی و اطلاعاتی بهره ور کرد.
وی افزود:نمایشگاهی نیز از دستاوردهای شرکت های فعال در عرصه گردشگری و فناوری ارتباطات و اطلاعات در حاشیه چهلمین نشست اعضای وابسته سازمان جهانی جهانگردی برگزار می شود که این نمایشگاه همزمان با برگزاری مراسم افتتاحیه اجلاس،افتتاح می شود.دبیر کل سازمان جهانی گردشگری نیز برای اولین بار در طول مدت دبیریشان وارد کشورمی شوند که این موضوع برای ما اهمیت دارد زیرا دبیر کل سازمان جهانی گردشگری به مدت ۱۰سال در این سمت فعالیت می کند و دبیرخانه فعلی این سازمان سال دوم فعالیتش در این سمت را تجربه می کند بنابراین می تواند برای۹سال آینده تصویر خوبی از کشورمان را به جهانیان معرفی کنند.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری بیان کرد:طیف دوم مهمانان ما اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری هستند که تعامل با آنها می تواند کمک شایانی به توسعه عرصه گردشگری کشورمان کند.طیف سوم مهمانان ما نمایندگان شرکت های بین المللی فعال در عرصه گردشگری و سفیران کشورها هستند.گروه دیگر مهمانان ما ،فعالان عرصه گردشگری کشورمان هستند.
وی بیان کرد:با تکیه بر تجربه خودم در عرصه گردشگری اذعان می کنم که نکته مغفول گردشگری کشورمان اطلاع رسانی است و ما می توانیم با تقویت اطلاع رسانی واقعیت های جامعه ایرانی امروز را در بعد بین المللی ارائه و معرفی بکنیم.در بعد داخلی هم اگر امروز توزیع سفر در کشورمان اتفاق نیفتاده است باید بدانیم که در بعد داخلی نیز نتوانستیم آنچنان که باید توازن را در معرفی ظرفیت های گردشگری داشته باشیم.
تیموری در بخش دیگری از نشست خبری در پاسخ به اینکه چرا اطلاع رسانی برای برگزاری چهلمین نشست اعضای وابسته سازمان جهانی جهانگردی ضعیف است،گفت:منتظر اعلام قطعیت حضور مهمانان در نشست بودیم البته این امر ضعف اطلاع رسانی را توجیه نمی کند اما این اجلاس،یک اجلاس کاملا تخصصی است و این امر نبود اطلاع رسانی عمومی را توجیه می کند البته قرار بر این است که از این به بعد روی این امر هم تمرکز داشته باشیم.
وی با بیان اینکه با برگزاری یک یا دو اجلاس بین المللی نمی توانیم قانع شویم که همه کارمان را انجام دادیم و سیل گردشگران جهانی روانه کشورمان می شوند، بیان کرد:ما باید همچنان در عرصه گردشگری بین المللی فعال باشیم .ما باید در مجامع بین المللی حضور داشته باشیم و از اتفاقات کشورمان گزارش بدهیم و گزارش های ارائه شده از کشورهای دیگر را در اختیار فعالان گردشگری کشورمان قرار بدهیم.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی اظهار کرد:امروزه عضویت در سازمانهای تخصصی بین المللی کشورها را در جریان اتفاقات و تصمیم گیریهای جهانی قرار می دهد تا بتوانیم از آنها بهره ببریم.تدوین یک برنامه جامع و راهبردی برای توسعه کشورمان در دستور کار ما و سازمان جهانی جهانگردی قرار گرفته است و در جریان برگزاری نشست کشورمان به اشکال مختلف به جهانیان معرفی شدند و می شوند.
مالمیرمدیر کل اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان همدان در بخش دیگری از این نشست خبری گفت: ما بر اساس تحلیل های راهبردی، گردشگری را محور توسعه همدان می دانیم .استان همدان۱۸۰۰جاذبه گردشگری شناخته شده دارد و ما تلاش می کنیم این ظرفیت ها را معرفی کنیم.
وی افزود:ما نیازمند شناخت این ظرفیت ها هستیم و باور داریم که با توجه به فاصله نسبتا کوتاه همدان تا تهران می توان این استان را به عنوان هدف گردشگری داخلی تهران و البرز تعریف کرد.
مالمیر بیان کرد:برگزاری رویدادهای مختلف در همدان نیز می توانند به ما کمک کنند که تعاملات داخلی و خارجی را تقویت کرده و افزایش بدهیم.امروزه استقبال بسیار خوبی از چهلمین نشست اعضای وابسته سازمان جهانی جهانگردی شده است و ۶یا۷درصد افراد شاغل همدان در عرصه صنایع دستی فعالیت می کنند.
ارسال نظر