در واقع هر محیط بسته به شرایط خود به یک کفپوش مناسب نیاز دارد. مثلاً  ممکن است یک کفپوش برای محیط هایی چون منزل یک انتخاب عالی و فوق العاده باشد. اما برای محیط های اداری کارایی نداشته باشد. 

از این رو نیاز است که برای داشتن انتخابی مناسب در زمینه انتخاب یک کفپوش مناسب، به خوبی شرایط محیط مورد نظر را در نظر گرفت. علاوه بر آن آشنایی با کاربرد انواع کفپوش ها نیز این امکان را به ما خواهد داد تا راحت تر بتوانیم کفپوش مناسبی را انتخاب کنیم. 

از این رو ما سعی کرده این مطلب را به معرفی کاربرد انواع کفپوش ها اختصاص دهیم. در این مطلب به شما خواهیم گفت که برای هر محیطی باید به سراغ چه کفپوشی بروید. با ما همراه باشید:

راهنمای انتخاب کفپوش مناسب برای هر محیط 

1. کفپوش ورزشی

به طور معمول برای محیط های مختلفی چون باشگاه های ورزشی نیاز به استفاده از کفپوش خاص آن ها می باشد. کفپوش مورد استفاده برای محیط های ورزشی بایستی آنتی باکتریال و با مقاومت بالا و چسبندگی مطلوب بر روی سطح باشد. 

به طور معمول بهترین کفپوش ورزشی را می توان کفپوش فوم دار سالنی، کفپوش فوم دار برای فضای باز و نیز چمن مصنوعی اشاره نمود. 

در انتخاب و خرید کفپوش ورزشی باید به دوام و مقاومت بالای آن در مقابل ضربه و نیز آلودگی توجه نمود. در واقع کفپوش انتخابی باید به خوبی بتواند از آسیب دیدگی بازیکنان در زمان بازی جلوگیری کند. 

کفپوش های فوم دار  ورزشی دارای بخش هایی چون پوشش پلی اورتانی، فایبرگلاس و فوم هستند. از این رو به هیچ عنوان رد پا را بر روی خود به جا نمی گذارند. در مقابل ضربه بسیار مقاوم می باشند. همچنین در ورزش های کششی انرژی برگشتی مطلوبی را به وجود می آورند. کفپوش های فوم دار را می توان انتخابی عالی برای سالن های ورزشی والیبال، بسکتبال، فوتسال، بدنسازی و... دانست. 

چمن مصنوعی نیز یک دیگر از انواع کفپوشی ورزشی است. این کفپوش ها از قابلیت نصب آسانی برخوردار می باشند. و شرایط مطلوبی را برای تمرین و اجرای بازیکنان فراهم خواهند نمود. زیبایی و جلوه خاصی را نیز به محیط ورزشی می بخشند. 

یکی دیگر از انواع کفپوش های ورزشی، کفپوش فوم دار مخصوص فضای باز و بدون سقف است. این کفپوش ها نیز بسیار مقاوم هستند و در مقابل اشعه نور خورشید نیز بسیار بادوام می باشند. 

2. کفپوش مهد کودک 

با توجه به اهمیت مراقبت از کودکان در محیط هایی مثل مهد کودک نیاز است که از یک کفپوش مناسب استفاده شود. به طور معمول برای کف مهد کودک و اتاق های بازی در محیط های مختلف از کفپوش های مخصوص مهد کودک استفاده می شود. این کفپوش ها از جنس فوم تهیه می شوند. 

کفپوش های مهد کودک یک ضربه گیر عالی هستند و به خوبی از کودکان در مقابل افتادن و آسیب دیدگی محافظت می کنند. تنوع طرح و رنگ کفپوش مهد کودک کاملاً با روحیه کودکان متناسب است. 

با توجه به قرارگیری طولانی مدت کودکان بر روی این کفپوش ها، در ساخت آن ها استانداردهای لازم در نظر گرفته می شود. این کفپوش ها همچنین برای صدا و گرما هم یک عایق مناسب به شمار می روند. این کفپوش ها در صورت استفاده صحیح از دوام بالایی برخوردار هستند. 

به غیر از کفپوش های فومی، چمن مصنوعی هم یک انتخاب عالی برای فضای بازی کودکان است. استفاده از چمن مصنوعی مهدکودک برای بخش هایی مثل حیاط و فضای باز مهد کودک یک انتخاب عالی است. 

چمن مصنوعی هم به راحتی قابل نصب است و برای بازی کودکان هم بسیار مناسب می باشد. این کفپوش به خوبی جلوی وارد شدن ضربه به کودکان را می گیرد. 

3. کفپوش اتاق خواب 

کفپوش های مختلفی وجود دارد که می توان از آن ها برای کفپوش اتاق خواب استفاده کرد. در ادامه با هم انواع کفپوش مناسب برای اتاق خواب را با هم بررسی می کنیم:

Untitledq

موکت

یکی از محبوب ترین کفپوش ها برای اتاق خواب، موکت است. موکت ها به دلیل مزایای که دارند از قدیم یکی از پرطرفدارترین کفپوش ها هستند. 

این کفپوش ها از تنوع طرح و رنگ بسیاری برخوردار هستند. این موضوع باعث شده که افراد به راحتی بتوانند بسته به دکوراسیون فضا بهترین کفپوش را برای اتاق خواب خود استفاده کنند. موکت ها همچنین سطح نرمی دارند و راه رفتن بر روی آن ها بسیار لذت بخش است. 

از دیگر ویژگی های مثبت موکت به عنوان کفپوش اتاق خواب می توان به عایق بودن آن در برابر صدا و گرما اشاره نمود. در صورت مرغوب بودن موکت، این کفپوش دوام بالایی نیز خواهد داشت. 

کفپوش چوب سخت

از دیگر کفپوش های مناسب برای اتاق خواب کفپوش هایی از جنس چوب سخت است. منظور از چوب سخت چوب درخت هایی پهن برگی مثل افرا، گردو و بلوط است. این نوع از چوب ها در مقابل فشار و رطوبت مقاومت بالایی را از خود نشان می دهند. 

این کفپوش ها به دلیل بافت و طرح طبیعی که دارند به اتاق خواب حالت خاص و شیکی می بخشند. کفپوش های تهیه شده از چوب سخت به راحتی نظافت می شوند. این کفپوش ها اگر چه دارای قیمت بالایی هستند اما به همان اندازه نیز دوام بیشتری دارند. 

کفپوش لمینت 

این کفپوش ها از نظر ظاهری شبیه به کفپوش های چوبی هستند. به منظور تهیه این نوع از کفپوش ها از تخت فیبری متراکم استفاده می شود و برای لایه رویی آن ها عکس طرح چوب در نظر گرفته می شود. این کفپوش ها در طرح های مختلف چوبی دیده می شوند. 

این کفپوش ها برای هر اتاق خوابی و در هر موقعیت آب و هوایی یک انتخاب ایده آل هستند. برای عایق کردن این کفپوش در مقابل صدا و حرارت می توان زمان نصب، در زیر آن ها از فوم مخصوص استفاده کرد. 

البته لازم به ذکر است که این کفپوش ها از دوام پایینی برخوردار هستند. 

کفپوش چوب پنبه ای 

یکی از جدیدترین کفپوش های مناسب برای اتاق خواب کفپوش چوب پنبه ای است. این نوع از کفپوش ها بیشترین استفاده را در دکوراسیون های مدرن دارند. به منظور تهیه این کفپوش ها از چوب پنبه استفاده می شود و دارای جنسی نرم و اسفنجی هستند. 

راه رفتن روی این کفپوش ها حس بسیار مطلوبی را به پاها منتقل می کند. قابلیت تجدیدپذیری این کفپوش ها هم باعث شده که کمترین آسیب و ضرر را برای محیط زیست داشته باشد. این کفپوش هم یک عایق مناسب در برابر صدا و گرما می باشد. 

از دیگر ویژگی های مثبت کفپوش چوب پنبه ای می توان به ضد میکروب بودن آن اشاره نمود. این ویژگی باعث شده که هوای اتاق خواب از نظر کیفیت افت پیدا نکند. نظافت این کفپوش ها نیز کاملاً آسان است. 

کفپوش وینیل

یکی دیگر از کفپوش هایی که در بحث کاربرد انواع کفپوش قصد بررسی آن را داریم کفپوش وینیل است. این کفپوش هم برای اتاق خواب کاملاً مناسب می باشد. کفپوش وینیل ضمن برخورداری از تنوع طرح بالا، قیمت مناسبی نیز دارد. 

این کفپوش در هر اتاق خوابی و با هر نوع دکوراسیونی قابل استفاده است. کفپوش های وینیل به صورت ورقه ای و تایل به فروش می رسند. این کفپوش ها در مقابل دما و خراشیدگی از دوام بالایی برخوردار هستند. کفپوش های وینیل همچنین قابلیت نصب آسانی دارند. 

کفپوش سرامیک و سنگی 

کفپوش های سرامیکی و سنگی نیز یک انتخاب عالی برای اتاق خواب هستند اگر به دنبال یک دکوراسیون لاکچری و خاص می باشید. این کفپوش ها از سطح سختی برخورداری اند و در مقابل فشار بسیار مقاوم هستند. 

نظافت آسان را می توان یکی دیگر از ویژگی های این کفپوش ها دانست. 

4. کفپوش اداری

یکی دیگر از محیط هایی که ممکن است انتخاب یک کفپوش برای آن کار دشواری است محیط های اداری می باشد. برای محیط های اداری و سازمان های مختلف هم گزینه های مختلفی پیش رو است:

کفپوش پی وی سی

یکی از انواع کفپوش اداری کفپوش پی وی سی است. این کفپوش ها یک انتخاب عالی برای محیط های پررفت و آمدی مثل اداره ها، مجتمع های تجاری و همچنین باشگاه های ورزشی هستند. این کفپوش ها انعطاف پذیری مطلوبی دارند و راه رفتن روی آن ها خستگی پاها را کمتر می کند.

 این کفپوش ها حتی در صورت خیس بودن هم به خوبی از سُر خوردن افراد جلوگیری می کنند. این ویژگی باعث شده که از این کفپوش ها برای بخش هایی مثل سرویس های بهداشتی و آشپزخانه ها هم استفاده شود. 

Untitledk

موکت اداری

یکی دیگر از انواع کفپوش اداری موکت اداری می باشد. موکت های اداری در انواع رول و تایلی موجود هستند. این کفپوش ها برای پوشش کف راهروها و اتاق کارمندان بسیار مناسب هستند. تنوع طرح این نوع از کفپوش ها این امکان را فراهم نموده تا از آن ها بسته به رنگ سازمانی شرکت یا اداره مورد نظر استفاده کرد. 

کفپوش اپوکسی

یکی از جدیدترین کفپوش های اداری کفپوش اپوکسی است. این کفپوش ها بر روی سطح بتنی قابل اجرا هستند. این کفپوش ها انتخابی مناسب برای انبارهای چند منظوره، اماکن اداری و واحدهای تجاری هستند. 

این نوع کفپوش مقاومت بالایی در برابر رفت و آمد دارد. نظافت آسان را نیز می توان از دیگر ویژگی های مثبت این نوع کفپوش دانست. 

شما می توانید برای خرید اینترنتی کفپوش به شرکت گامان تزئین جاوید به آدرس اینترنتی gamantj.com مراجعه کنید.