جلسه هماهنگی و ارزیابی تضمین تولید گاز از پارس جنوبی برگزار شد
جلسه هماهنگی و ارزیابی تضمین تولید گاز از پارس جنوبی در فصل زمستان ۱۴۰۱ با حضور مدیران ارشد شرکتهای ملی نفت و گاز ایران در پارس جنوبی برگزار شد.
به نقل از روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس، به منظور آمادگی بخش بالادست و پایین دست پارس جنوبی در راستای تولید و تامین حداکثری گاز کشور در فصل زمستان، (پنجشنبه، ۱۷ شهریورماه)، در جلسهای با حضور هرمز قلاوند، مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران، محمد حسین متجلی، سرپرست شرکت نفت و گاز پارس و احمد باهوش، مدیرعامل شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی، وضعیت عملیات تولید گاز از بخش فراساحل و پالایشگاههای خشکی پارس جنوبی مورد بررسی قرار گرفت.
مدیر نظارت بر تولید نفت و گاز شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر افزایش هماهنگی میان متولیان تولید گاز کشور از پارس جنوبی گفت که انتظار شرکت ملی نفت ایران آن است که هماهنگیها میان این دو مجموعه تا پیش از زمستان به بالاترین حد خود برسد.
قلاوند با بیان اینکه سال گذشته با تدابیر انجام شده، مشکلی در تامین گاز مصرفی کشور ایجاد نشد، افزود: با توجه به افزایش نیاز و تقاضای گاز، باید هماهنگی میان مجموعههای متولی تولید در سال ۱۴۰۱ بیشتر شود و پیگیری موضوعات نشست امروز نیز که درباره آمادگی و رفع مسائل پیش روی تولید حداکثری گاز در سال جاری است، ادامه مییابد.
در این جلسه، مدیران عامل شرکتهای نفت و گاز پارس و مجتمع گاز پارس جنوبی به عنوان بهرهبردار بخشهای فراساحل و پالایشگاههای گازی پارس جنوبی، با تاکید بر اهمیت هماهنگی هرچه بیشتر بخشهای بالادست و پایین دست پارس جنوبی، راهکارهایی در خصوص تعامل و ایجاد یکپارچگی جهت رسیدن به اهداف مشترک در تولید ایمن و پایدار گاز ارایه کردند.
یحیی رشیدی، معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس نیز در ابتدای این جلسه با ارایه گزارشی از عملکرد عملیات و تولید این شرکت در ۵ ماه نخست امسال گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا پایان مردادماه، میانگین تولید روزانه گاز از میدان پارس جنوبی ۶۱۴.۷ میلیون متر مکعب بوده است.
براساس این گزارش، در این جلسه که نمایندگانی از مدیریت هماهنگی و نظارت برتولید شرکتهای ملی نفت و گاز ایران، مجریان طرحهای توسعه پارس جنوبی و مدیران بهرهبردار پالایشگاههای ساحلی حضور داشتند، بر ضرورت هماهنگی هرچه بیشتر و کمک به رفع چالشهای موجود در بخشهای فراساحل و خشکی با اولویت تولید و تامین ایمن، پایدار و حداکثری گاز کشور در فصل زمستان تاکید و گزارش هایی از قابلیتهای عملیاتی سکوهای دریایی، خطوط لوله و واحدهای پالایشگاهی ارایه شد.
ارسال نظر