به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شبکه هیسپان تی وی، «عکس های تکان دهنده» که در هر قسمت به یکی از ماندگارترین و تاثیرگذارترین عکس های تاریخ می پردازد، این‌بار تصویری متعلق به یکی از هولناک‌ترین فجایع انسانی نیمه دوم قرن بیستم میلادی را روایت می کند که توسط «جیمز ناکتوی»، عکس آمریکایی ثبت شده است.

ناکتوی که یکی از برجسته‌ترین عکاسان جنگ در جهان به شمار می رود، با این عکس توانست جایزه «ورلدپرس فوتو» در سال 1994 را کسب کند. این عکس پس از سقوط هواپیمای حامل رئیس جمهور وقت رواندا و درگیری های میان دو قوم هوتو و توتسی در روآندا گرفته شد.

«عکس‎های تکان‎دهنده» کاری از واحد برنامه‌های شبکه پرس تی‌وی برای مخاطبان اسپانیایی زبان شبکه هیسپان تی‌وی زبانگردانی شده است و روزهای پنجشنبه ساعت ۱:۴۵ به وقت تهران پخش می‌شود و تکرار آن همان روز ساعات ۴:۴۵، ۱۳:۴۵ و ۲۰:۱۵، جمعه ساعت ۱۰:۱۵ و یکشنبه ساعت ۴:۱۵ و ۲۰:۴۵ روی آنتن هیسپان تی‌وی می‌رود.