آموزش و پرورش تعیین تکلیف کند
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص عدم به کارگیری آموزشیاران نهضت سوادآموزی به بهانه مشخص نبودن تعریف دقیقی از واژه تجمیعی در قانون اصلاح تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف، گفت: تعریف واژه تجمیعی باید در آئیننامه توسط آموزش و پرورش مشخص شود.
قاسم احمدی لاشکی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در خصوص عدم به کارگیری آموزشیاران نهضت سوادآموزی توسط وزارت آموزش و پرورش به بهانه مشخص نبودن تعریف دقیقی از واژه تجمیعی در قانون اصلاح تبصره 10 ماده 17 قانون تعیین تکلیف، گفت: تعریف واژه تجمیعی باید در آئیننامه مشخص شود و به تفسیر نمایندگان یا تصویب قانون جدیدی نیازی ندارد.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی افزود: سازمان امور استخدامی و وزارت آموزش و پرورش باید با برگزاری جلساتی مشترک آئیننامه مربوطه را تنظیم میکرد؛ در صورتی که آئیننامه تنظیم شود واژه تجمیعی تعریف میشود.
نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه آیا دلیل آموزش و پرورش برای عدم بهکارگیری آموزشیاران نهضت سوادآموزی درست است، خاطرنشان کرد:بهانه ی آموزش و پرورش برای به کارگیری سوادآموزان کمکاری بیش نیست.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، قانون اصلاح تبصره 10 ماده 17 قانون تعیین تکلیف در شهریور ماه 95 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و در مهر ماه به وزارت متبوع ابلاغ شده است.
در قانون مذکور از 4 گروه نام برده شده است ، از جمله آموزش دهندگان تجمیعی . بر این اساس کلیه آموزش دهندگانی که در فاصله سالهای 1379 لغایت 1391 حداقل یک دوره به صورت تجمیعی (غیراز فرد به فرد) در دوره های مصوب(به جز مراکز یادگیری محلی )در سواد آموزی فعالیت داشته اند مشمول این قانون میشوند .
ارسال نظر