حذف سختی کار فرهنگیان و حق عائله مندی/ خروج آموزش و پرورش از قانون مدیریت خدمات کشوری
با این قانون برای آموزشوپرورش هیچ کاری نمیتوان کرد/ این قانون کارمند محور است و معلم محور نیست/ تا زمانی که این قانون باشد هیچ تحولی برای معلمان و نظام آموزشوپرورش نخواهد افتاد/ قانون خدمات کشوری به دلیل کارمند محور بودنش تبعیضهای فعلی را در حق معلمان ایجاد کرده/ یکی از نیازهای اصلی وزارت آموزشوپرورش خروج از این قانون و تدوین قانونی جدید است…
این ها سخنان اسفندیار چهاربند، رییس مرکز نیروی انسانی آموزش و پرورش بود که اردیبهشت ماه امسال در نشستی خبری در آستانه هفته معلم ایراد شد.
چهاربند در روزهای اخیر نیز در مصاحبه با ایلنا، درباره سرانجام درخواست آموزش و پرورش از مجلس مبنی بر مستثنی کردن معلمان از قانون خدمات کشوری توضیح داد: در حال حاضر نهایی و دائمی شدن قانون خدمات کشوری و اصلاحیهاش در دستور کار مجلس است و ما کماکان پیگیر مساله هستیم، اما اینکه نوبت رسیدگی به آن در چه زمانی باشد، فعلا مشخص نیست.
چهاربند در پاسخ به سوال دیگری درباره قانون اداری استخدامی آموزش و پرورش که در صورت موافقت مجلس با مستثنی کردن معلمان از قانون خدمات کشوری قرار است؛ ظرف سه ماه تدوین شود، بیان کرد: کلیتی را آماده کردهایم، اما منتظریم که استثنا شدن آموزش و پرورش از این قانون قطعی شود تا ما هم پیشنهاداتمان را مطرح کنیم. مبنای ما طرح طبقهبندی مشاغل معلمان است، یعنی باید قوانینی تدوین شود که بتواند طرح طبقهبندی مشاغل معلمان را پشتیبانی کند و متناسب با شرایط شغل معلمان در دستههای مختلف به لحاظ شرایط کار، شرایط جذب، بازنشستگی، حقوق و مزایا و… تدوین شود. باید طرح طبقهبندی مشاغل معلمان را پایه و اساس بگذاریم و همه الزامات تحققش را در چارچوب آن قانون ببینیم.
ضعف در مدیران آمورش و پرورش است نه در قانون!
مهدی بهلولی، کارشناس مسائل آموزش و پرورش و عضو کانون صنفی معلمان تهران در این باره به تارنمای معلم ایرانی گفت: از زمانی که این بحث مطرح شد، فقط آقای چهاربند پیگیر این مسئله بوده و سکوت افراد دیگری از آموزش و پرورش مانند شخص وزیر و سایر معاونان مقداری سوال برانگیز است که آیا واقعا این طرح، خواست کل وزارت آموزش و پرورش است یا اینکه فقط با محوریت آقای چهاربند پیش می رود. وی افزود: این ابهام، بحث کارشناسی موضوع را نیز به چالش می کشد، زیرا اگر این تصمیم مورد حمایت همه ی مسئولان ارشد وزارت آموزش و پرورش باشد انتظار می رود سایرین نیز در این باره صحبت کنند.
این کارشناس آموزشی ادامه داد: سخنان آقای چهاربند مبهم است و دقیقا روشن نمیکند که اشکالات قانون خدمات کشوری چیست و برتری های قانون جدید استخدامی آموزش و پرورش که قرار است نوشته شود کدام است؟ به نظر من این صحبت ها نیاز به شفاف سازی بیشتر دارد.
بهلولی با متناقض دانستن صحبت های چهاربند اظهار کرد: در جایی ایشان می گوید “بسیاری از دستگاه ها توانستند وضعیت کارکنان خود را با استفاده از قانون مدیریت خدمات کشوری ارتقا دهند” حال سوال اینجاست که چرا آموزش و پرورش نتوانسته از این قانون درست استفاده کند؟ به نظر من این ضعف بیشتر به خود آموزش و پرورش برمی گردد تا قانون مدیریت خدمات کشوری. من ضعف این تبعیض ها و تفاوت ها را در قانون نمی بینم بلکه در ضعف مدیران آموزش و پرورش می بینم که نتوانستند درست از قانون استفاده کنند. چطور ممکن است از یک قانون، دستگاه هایی به خوبی استفاده کنند و آموزش و پرورش نتوانسته و حالا می خواهند به دنبال قانون دیگری برود.
عضو کانون صنفی معلمان تهران درپایان خاطرنشان کرد: اگر وزارت خانه ای بخواهد قانونی جدید با امتیازات ویژه برای خود در نظر بگیرد، به تایید مجلس برساند و اجرایش کند، زمانی می توان به آن خوش بین بود که قرینه هایی در تایید این قدرت وجود داشته باشد. اما شما دیدید در همین چند وقت اخیر، سختی کار مدیران و معلمان و حق عائله مندی زنان مجرد حذف می شود و وقتی مسئولان آموزش و پرورش توضیح می دهند می گویند دست ما نبوده، به ما ربطی نداشته و ما قدرتش را نداشتیم! من آمورش و پرورش فعلی و مسئولانش را ضعیف تر از آن می بینم که بتوانند از قانون مدیریت خدمات کشوری بیرون آمده و قانونی جدید برای استخدامی آموزش و پرورش بنویسند و به تصویب مجلس برسانند و بعد امتیازات ویژه برای آموزش و پرورش بگیرند!
مسولین اموزش و پرورش درست مثل غرب که در قضیه برجام وقت کشی میکنن اینا هم وقت کشی میکنن زمانی که اموزش و پرورش از دست رفت اون وقت به فکر می افتن. هر چند که الان در معرض نابودیه. علاج واقعه قبل از وقوع. حقوق کم. بی رغبتی معلم. هر روز یه طرح جدید ازمایش میکنن. کمبود معلم. فضا. امکانات و.....حتی به جایی رسیده که سرایه دار و مستخدمین را اوردن برا اموزش رو کلاس درس.
خدایی انگیزه ای برا تدریس و کلاس در ما نذاشتن در اولین فرصت از این شغل مبارک کنار می روم.
معلمان یکصدا از خدمات کشوری بیرون نیایین که قافیه رو باختین ... چون شما برای کارمندای دیگه درد سرین ... میخوان شما رو خارج کنند بعد مثل توپ فوتبال .......
پس بهتره که همین خدمات بمونید و بخواهید که عدالت در خدمات عملی بشه .. دنبال قانون جدید نباشید که بازیه .. خارج نشید .. نذارین یه عده براتئن تصمیم بگیرند .. همانطور که پاداش شما رو از دوش دولت گرفتند گفتن در آمد بانکها .. دوسال دیگه هم میگن بانکها درآمد نداشتن و ورشکسته شدن و از این بازیها ..شما در گردونه باشید دولت چشمش کور انجام بده ... یکصدا باشید و خارج نشید و بگین عدالت در قانون خدمات کشوری ..
لعنت بر ستمکاران زمان
احمد جان اگر انگیزه ای برایت نمانده برو و پشت سرت را نگاه نکن پون چوانان ما منتظرن تا شما برید اونا بیان .برو دادشی خدا پشت وپناهت .هر چند تو هم احمد جان دروغ میکی و نمری .کجا بری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این یعنی بی تدبیری و زوااااااال
ظاهراً این طرح میخواد معلمان رو از سایر کارمندان جدا کنه و حتی کمتر از کارمندان دیگر به معلمان حقوق بده!
به نظر میاد اقدامی خطرناک از طرف دولت روحانی با هدف کاهش بودجه آموزش و پرورش باشه.
واقعا لعنت بر ستمکاران زمان که این همه بی عدالتی در حق معلمان می کنند .طبق گفته قران ظلم هیچ وقت پایدار نخواهد بود
سلام.اگه با همین سرعت که مسئولان دارن پیش میرن پیش بریم تا چند وقت دیگه همه ی معلمان هیچ حقوقی که دریافت نمیکنن بماند!!!!!!!!!هنگام بازنشتگی چند میلیون هم باید بدن تا دست از سر کچلشان بردارن برن دنبال مرگ و میر خودشون!!!!!!!!!!!!!!!دولت تدبیر و امیددددددددددددددددددددددد!!!!!!!!!!
بنظرم درشو تخته کنید بره ، آموزش و پرورش کجا بود
مسئولینم ک واقعا بی عرضه ن در حد المپیک .
کلاسای مدارس برید نگاه کنید حتی تابلو ندارن برای نوشتن
حالا بهبود معیشت معلم پیشکش !
تا معلم ها و خانواده هاشون باشن دفعه ی بعد به دولت های رنگی ( سبز و بنفش و نارنجی و آبی و قرمز و قهوه ای و خاکستری و .... ) رای ندن و گول این سلبریتی های ............ رو نخورن .
همیشه عده ای معلم چاپلوس ومفت خور بودن و هستن که شرفشونو به بی ارزش ترین چیزها بفروشن.نظیر همین آقاهه شیخی که کل خبرهازیرش درافشانی میکنه وشرافت نداشتشو به معرض نمایش میزاره.بنظرم شما بجای معلمی شغل دلخواهتو که مشتری زیادی هم داره انتخاب میکردی برنده تر بودی چون کلا به گروه خونیت میخوره