با حضور رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در منطقه۲۱؛
اقدامی با هدف اجتماعی کردن شهرداری تهران و هدف گذاری در حوزه معماری و شهرسازی صورت می پذیرد
محمد سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران با حضور درورودی_غربی_پایتخت گفت: موضوع بافت فرسوده، تهدید ملی برای کشور و شهر تهران است و آثار و تبعات عدم نوسازی، مقاوم سازی و بهسازی بسیار بیشتر از عدم رعایت طرح تفصیلی است.
به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه۲۱، سالاری رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای این جلسه با بیان این نکته که تامین سرانه ها در شهرک های مسکونی همواره جزء درخواست های پرتکرار بوده، گفت:
درحال حاضر در نظام پهنه بندی دو شاخص ملاک عمل طرح تفصیلی است؛ یکی مساحت قطعه و دیگری عرض گذر. وی ادامه داد:
درارتباط با مواردی مانند خط آسمان و محور انقلاب می بایست جلساتی تشکیل شود تا مطالبه به حق شهروندان و ساکنین محله های ۱۳گانه منطقه۲۱ مورد بررسی کارشناسی کمیسیون ماده۵ و اعضای آن واقع شده و به امید خداوند تحقق یابد. رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران در این راستا افزود:
از شورایاران و اعضای کمیته های معماری و شهرسازی محله ها می خواهیم تا طی جلساتی که با شهروندان دارند به تبیین تبعاتی که افزایش ساخت و سازها بر سر محله می آورد نیز بپردازند، چون در ازای افزایش جمعیت، کمبود سرانه های آموزشی، تفریحی، فضای سبز و ... هم یکی پس از دیگری نمایان می شود.
رجب زاده شهردار منطقه۲۱ نیز در این نشست گفت:ورودی_غربی_پایتخت با دراختیار داشتن بخش وسیعی از گستره خود در کاربری صنعتی، توانسته تعامل مطلوبی را با برخی از صنایع که خود نیز مشتاق بودند در حوزه عمل به مسئولیت های اجتماعی شرکتی داشته باشد.
شهردار ،منطقه۲۱ افزود:یکی از شاخص های اصلی منطقه۲۱، همجواری صنعت و سکونت است؛ به طور طبیعی این مورد می تواند تهدید باشد ولی در چند مورد با برخی اقدامات این تهدیدات هم به فرصت تبدیل شد. وی تاکید کرد:در اولین روز حضورم در منطقه۲۱، اولین موردی که مطالبه کردم "سند توسعه منطقه" بود، چراکه اهمیت همجواری صنعت و سکونت، استقرار اماکن نظامی، دروازه غربی ورودی شهر تهران، مجاورت با شهرهای اقماری، وجود صنایع مادر و مهم کشوری و ... همگی جزء شاخص های ارزنده منطقه۲۱ است.
رجب زاده همچنین افزود: اعتقاد بنده بر این است که اگر در مکان و زمانی که قرار داریم، فرآیند توسعه را ثبت و ضبط شده بنگریم، خواهیم توانست افق و چشم انداز مطلوبی برای آینده ترسیم کنیم. رجب زاده گفت: شعار ما در تدوین سند توسعه منطقه۲۱، تبدیل این منطقه مهم از معبر به مقصد است. اکنون سرانه فضای سبز شهری در منطقه۲۱، بالغ بر ۵۱مترمربع است ولی متاسفانه بوستانی بزرگ و شاخص مورد شناخت همه شهروندان تهرانی باشد و جزء مقاصد تفرجگاهی شهروندان باشد، نداریم و این خود به تنهایی ضعف بزرگی است.
لازم به ذکر است؛ طی این جلسه شورایاران، اعضای کمیته های تخصصی محله ها، مدیرعامل شرکت بهنوش ، نمایندگان گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو، شهر فرش و آموزش و پرورش منطقه۹و۲۱ و برخی صنایع دیگر نیز حضور داشتند و به ارائه گزارش در حوزه شهرسازی و مسئولیت اجتماعی مجموعه خود پرداختند.
ارسال نظر