به گزارش اکونا پرس،

دکتر مصطفی بغدادی در نشست خبری رویداد «استان‌آپ» ویژه هرمزگان، گفت: تاکنون 35 رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی» در محل صندوق نوآوری برگزار کرده‌ایم که در این رویدادها، استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهایی که نمونه طرح اولیه دارند را شناسایی کرده و طی فرایند توانمندسازی که شامل آموزش، مشاوره و جلسات منتورینگ است، آن‌ها را جهت جذب سرمایه با ادبیات سرمایه‌گذاران آشنا می‌کنیم.
وی ادامه داد: در 35 رویداد «دوشنبه‌های استارت‌آپی» که از سوی صندوق نوآوری برگزار شده است، تاکنون ۵۰ میلیارد تومان برای تیم‌های استارت‌آپی جذب سرمایه داشتیم و برای جذب حدود 30 میلیارد تومان دیگر در حال مذاکره با سرمایه‌گذاران خطرپذیر هستیم.
مدیر توسعه اکوسیستم نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی به رویداد «پیوند» که از سوی صندوق نوآوری برگزار می‌شود نیز اشاره کرد و گفت: در این رویداد استارت‌آپ‌ها، صاحبان ایده، هسته‌های فناور و اعضای هیات علمی ‌دانشگاه‌ها که از ایده و کسب و کارهای خوبی برخوردارند اما این آگاهی را ندارند که چه مسیری را برای تبدیل ایده خود به محصول طی کنند، حضور پیدا کرده و ایده‌های خود که قابلیت تجاری‌سازی دارند را به شتابدهده‌ها عرضه می‌کنند و صندوق نوآوری نیز برای جذب سرمایه این افراد از طریق هم‌سرمایه‌گذاری در کنار شتابدهنده‌ها جهت حمایت از ایده‌ها قرار می‌گیرد. تاکنونهشت رویداد «پیوند» برگزار شده است.
بغدادی به رویداد «استان‌آپ» که به منظور شناسایی طرح‌ها و استارت‌آپ‌های سرمایه‌پذیر در استان‌های مختلف کشور برگزار می‌شود نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه 40 درصد تیم‌ها از خارج از تهران در رویداد «‌دوشنبه‌های استارت‌آپی» حاضر می‌شدند، تصمیم به برگزاری رویداد «استان‌آپ» در همه استان‌های کشور گرفتیم که چهارمین رویداد آن در هرمزگان برگزار خواهد شد. پیش از این اولین رویداد استان‌آپ را در استان کرمان برگزار کردیم و از حدود 50 تیم شناسایی شده، 13 تیم طرح خود را ارائه کردند و 6 تیم موفق به جذب سرمایه در محل رویداد شدند. دومین رویداد نیز در استان قزوین برگزار شد و سومین رویداد را نیز دی ماه سال جاری در سمنان برگزار خواهیم کرد.
وی اظهارکرد: رویداد «استان‌آپ» در همه استان‌های کشور با محوریت پارک علم و فناوری استان مربوطه برگزار می‌شود. ما قبل از برگزاری رویداد در آن استان، به منظور شناسایی و مشارکت کسب و کارهای نوپا، مراکز رشد، استارت‌آپ‌ها و سایر صنایع، فراخوان می‌دهیم.
مدیر توسعه اکوسیستم نوآوری صندوق نوآوری حضور در رویداد «استان‌آپ» را رایگان اعلام کرد و گفت: در حال حاضر 63 صندوق پژوهش و فناوری در سطح کشور فعالیت می‌کنند که از این تعداد، 48 صندوق عامل سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری هستند. هرکدام از عاملین سرمایه‌گذاری که تیم‌های استان مربوطه انتخاب کنند و حاضر به مشارکت 20 درصدی در طرح سرمایه‌پذیر باشند، صندوق نوآوری با تامین 80 درصد سرمایه موردنیاز طرح از طریق هم‌سرمایه‌گذاری در کنار استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهای نوپا قرار می‌گیرد. 
به گفته دکتر بغدادی، کارگزاران تخصصی صندوق نوآوری و شکوفایی همچون «کارن کراد» نیز در راستای توانمندسازی تیم‌ها و تامین مالی جمعی در رویداد «استان‌آپ» هرمزگان حضور دارد.
وی در ادامه به روش تامین مالی جمعی اشاره کرد و گفت: این روش تامین مالی به منظور جمع‌آوری سرمایه موردنیاز یک طرح سرمایه‌پذیر از طریق جذب سرمایه‌های خرد و کوچک سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی پیش‌بینی شده است که طی آن طرح مناسب بعد از مدت تعیین شده و با سود احتمالی توسط کارگزاران به تامین مالی جمعی جهت سرمایه‌گذاری آورده می‌شود.
مدیر توسعه اکوسیستم نوآوری صندوق نوآوری در مورد تضمین سرمایه‌های افراد حقیقی در روش تامین مالی جمعی نیز بیان کرد: صندوق نوآوری تا 80 درصد اصل پول سرمایه‌گذاران حقیقی را بیمه می‌کند.
دکتر بغدادی افزود: با برگزاری مسابقه تلویزیونی «کارویا» از شبکه یک سیما جهت تامین مالی جمعی، یکسری طرح‌های دانش بنیان با هم به رقابت می‌پردازند و این طرح‌ها بعد از گذراندن مراحل ارزیابی، داوری می‌شوند و در هر قسمت، یک تیم منتخب می‌شود تا بر روی سکوهای تامین مالی جمعی برود که امیدواریم این روش تامین مالی جمعی در هرمزگان هم شکل بگیرد.