پایان نخستین دوره عالی رهبری در ورزش زنان
نخستین دوره عالی رهبری در ورزش زنان که با هدف جانشینپروری در بخش مدیریت زنان فدراسیونهای ورزشی، از ابتدای دیماه 1399 و با همکاری معاونت زنان وزارت ورزش و جوانان، کمیته ملی المپیک و آکادمی ملی المپیک آغاز شده بود پس از برگزاری هشت هفته کارگاههای آموزشی پایان یافت.
دکتر مهین فرهادیزاد معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان و یکی از اساتید آخرین روز از دوره مذکور در خصوص شرکتکنندگان دوره و شاخصهای مربوط به انتخاب این نفرات گفت: پس از برگزاری جلسات مختلف در خصوص بررسی و مشخص نمودن شاخصهایی مورد نیاز شرکتکنندگان در زمینه مدیریت ورزش زنان، این شاخصها به فدراسیونهای ورزشی اعلام و بر اساس این شاخصها روسا و نواب رئیس بانوان محترم فدراسیونهای ورزشی اسامی بیش از چهارصد نفر را برای حضور در این دوره اعلام کردند.
در ادامه و از بین نفرات معرفی شده، تعداد 150 نفر برای حضور در آزمونهای از پیش طراحی شده دعوت شدند که پس از برگزاری این آزمونها سرانجام 50 نفر که برترین نمرات را در ارزیابیهای مذکور داشتند جواز حضور در نخستین دوره عالی رهبری در ورزش زنان را کسب کردند.
فرهادیزاد در خصوص اساتید در نظر گرفته شده برای این دوره گفت: در این دوره از بهترین اساتید با بالاترین دانش مربوط به موضوعات مرتبط با جانشینپروری مانند مفاهیم اساسی تفکر و مدیریت راهبردی در ورزش، ارتباطات اثربخش در ورزش، مهارتهای روانی رهبران در ورزش و تفکر انتقادی در ورزش دعوت به همکاری کردیم تا شرکتکنندگان دوره بهترین بهرهها را از این موضوعات ببرند.
معاون توسعه ورزش زنان وزارت ورزش و جوانان در ادامه افزود: شرکتکنندگان در پایان و پس از گذراندن هشت هفته کارگاههای متنوع با موضوعات مختلفی که برای ایشان در نظر گرفته شده بود، پروژهای را انتخاب میکنند و پس از ارائه آن به اساتید، نفرات شاخص و پروژههای برتر انتخاب خواهند شد تا انشاالله این نفرات در داخل فدراسیونها و در بخشهای مختلف مدیریتی ورزش زنان به کار گرفته شوند تا فضای مدیریت ورزش زنان از یک قدرت و قوت بیشتری نسبت به قبل برخوردار شود.
فرهادیزاد در پاسخ به این سوال که چرا برای این دوره از عنوان رهبری در ورزش زنان استفاده شد گفت: نگاه اصلی ما در برگزاری این دوره بحث تربیت نیروهای جانشین در مدیریت ورزش زنان فدراسیونهای ورزشی و انشاالله در آیندهای نزدیک در سازمانها و ارگانهای مربوط به تربیت بدنی و ورزش کشور بود که بخش عمدهای از جامعه ورزش را تشکیل میدهند. بنابراین هدایت کردن و الگو شدن در ورزش زنان نیاز به رهبرانی دارد که بتوانند موضوع هدایتبخش ورزش زنان را به خوبی پیادهسازی کنند.
دکتر مهین فرهادیزاد در ادامه و در خصوص مباحثی که در آخرین روز از دوره عالی رهبری در ورزش زنان خطاب به شرکتکنندگان دوره ارائه داد گفت: زنان ما در بسیاری از برنامهها به عنوان سرپرستان تیمهای ورزشی عهدهدار مسئولیتهایی نظیر سرپرستی یک تیم، سرپرستی کاروان ورزشی و گاهی هم سرپرستی یک تعدادی تحت عنوان شرکتکننده در اردوهای تمرینی را دارند که این مسئولیتها به خوبی از قبل باید شناسایی بشوند.
موضوعات مختلفی در جریان برگزاری آن اردوها، مسابقات و اعزامها اتفاق میافتد که اگر یک سرپرست خوب اطلاعات کافی از آن موضوع داشته باشد میتواند به عنوان یک رهبر و هدایتکننده کاروان، تیم و افراد تحت پوشش باشد. بنابراین ما باید اطلاعات کافی را در حوزههای مختلف قبل، حین و پس از اعزام به مدیرانمان ارائه میکردیم که موضوع اصلی این جلسه در این رابطه بود.
شایان ذکر است دوره عالی رهبری در ورزش زنان از 7 دی ماه 1399 در سالن اجتماعات آکادمی ملی المپیک و طی برگزاری مراسم افتتاحیهای با حضور دکتر صالحیامیری رئیس کمیته ملی المپیک آغاز و پس از برگزاری هشت هفته کارگاههای آموزشی، روز یکشنبه 26 بهمن پایان یافت.
ارسال نظر