مدیر کل آموزش و پرورش استان قم ؛
آموزش در مناطق روستایی استان حضوری خواهد بود
مدیر کل آموزش و پرورش استان قم گفت:اگر چه زیر ساختهای فضای مجازی در 98/5 درصد روستاها فراهم شده امّا با توجه به مصوبه وزارت آموزش و پرورش که طی دو روز گذشته به استانها ابلاغ شده در مناطق روستایی با حضور کمتر از 15 نفر در کلاس آموزش به صورت حضوری خواهد بود.
به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان قم، حمیدرضا شیخ الاسلام مدیر کل آموزش و پرورش استان در برنامه مردم و مسئولین با بیان اینکه امسال در استان قم به استقبال ۲۸۰ هزار دانش آموز در پایههای مختلف تحصیلی خواهیم رفت اظهار کرد: روز پنج شنبه اول مهرماه زنگ شکوفهها یک مدرسه به صورت پایلوت در هر ناحیه و با تعداد محدودی از دانش آموزان برای پایه اول ابتدایی به صدا در خواهد آمد همچنین روز شنبه سوم مهرماه همزمان با آغاز سال تحصیلی زنگ پروژه مهر را در مدرسه هنرستان ماندگار قدس ساعت ۸ صبح با حضور مسئولین و تعداد کم دانش آموزان و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار خواهیم کرد و در دیگر مدارس با حضور کادر اجرایی مدرسه بدون حضور دانش آموزان زنگ پروژه مهر به صدا درخواهد آمد.
شیخ الاسلام ضمن اشاره به تمایل بیشتر خانوادهها برای بازگشایی حضوری مدارس یادآورشد: با توجه به انجام واکسیناسیون بیش از ۹۰ درصد فرهنگیان و آغاز واکسیناسیون دانش آموزان از سن ۱۲ تا ۱۸ سال شرایط برای شروع سال تحصیلی مهیا است و منتظر دستور ستاد ملی مقابله با کرونا برای حضور دانش آموزان در مدرسه هستیم.
وی خاطر نشان کرد: اگر چه زیر ساختهای فضای مجازی در۹۸/۵ درصد روستاها فراهم شده امّا با توجه به مصوبه وزارت آموزش و پرورش که طی دو روز گذشته به استان ها ابلاغ شده در مناطق روستایی با حضور کمتر از ۱۵ نفر در کلاس آموزش به صورت حضوری خواهد بود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با اشاره به انجام طرحی تحت عنوان آمایش مدارس و اطلس مدارس در استان قم تصریح کرد: بسته به آیتمهای فضای فیزیکی مدارس و همکاری مدیران مدارس و انجمن اولیاء آن دسته از دانش آموزانی که مایل به حضور در کلاس هستند نهایتا با تعداد ۱۲ الی ۱۵ دانش آموز در هر کلاس حاضر شوند و با توجه به امکانات مدرسه همزمان با کلاس دانش آموزان غیر حضوری هم آموزش ببینند لذا به این ترتیب بازگشایی را به صورت تدریجی پیشنهاد دادیم.
وی با بیان اینکه تمام سعی و تلاش ما بر این است که حضور دانش آموزان را در سطح مدارس داشته باشیم عنوان کرد: تحقیقات نشان داده اگر همه زیرساختهای فضای مجازی فراهم باشد کیفیت آموزشی نهایتا ۶۰ درصد عملی میشود لذا از مسئولین استانی و کشوری تقاضا داریم که این اختیار را به آموزش و پرورش بدهند که حداقل ۳ روز آموزش حضوری داشته باشیم.
شیخ الاسلام با اشاره به تجربه برگزاری حضوری امتحانات نهایی با بیش از ۳۰ هزار دانش آموز تصریح کرد: سلامت تک بعدی و فقط مربوط به جسم نیست و اگر والدین و دانش آموزان از نظر روحی و روانی دچار آسیب شوند مشکل آفرین بوده و جبران این خسارت نیاز به یک فرآیند طولانی دارد لذا از اولیایی که معتقدند آموزش حضوری میتواند علاوه بر افزایش کیفیت آموزشی بر نشاط درون خانواده موثر باشد میخواهیم در خصوص رفت و آمد دانش آموزان و نظارت بر رعایت پروتکلهای بهداشتی در کنار مدیران مدارس قرار بگیرند.
وی ادامه داد: آمادگی داریم که با همکاری دانشکده پزشکی روند واکسیناسیون دانش آموزان را تسریع و حضور دانش آموزان در مدرسه را امکان پذیر کنیم.
شیخ الاسلام گفت: سال گذشته با کمک خیرین و کمیته امداد گوشی و تبلت در اختیار نزدیک به ۳ هزار دانش آموز بی بضاعت قرار گرفت امّا هنوز آمار قابل توجهی به گوشی و تبلت نیاز دارند.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه شبکه شاد در بازده زمانی محدودی ایجاد شد در ابتدای کار زیرساختهای آن دچار مشکل بود امّا در حال حاضر با ایجاد زیر ساختها تمام مناطق استان را پوشش دادیم و وزارت آموزش و پرورش هم تجربه خوبی دارد لذا امسال طبق گزارشات کمترین مشکل را در شبکه شاد خواهیم داشت.
مدیر کل آموزش و پرورش استان کلیه کلاسهای عملی هنرستان را حضوری اعلام کرد وگفت: تا این لحظه کلیه کلاس های عملی هنرستان را حضوری اعلام کردیم و امیدواریم بخشنامهای مبنی بر تعطیلی این کلاس ها نداشته باشیم چرا که کلاسهای عملی در فضای فیزیکی بزرگتر و با رعایت فاصله گذاری برگزار خواهد شد.
وی در پایان بیان کرد: از اولیاء خواهشمندیم همراهی خودشان را همچون سالهای گذشته با مدیران مدارس داشته باشند و اگر خانه و مدرسه در کنار هم قرار بگیرند کیفیت آموزش و مسائل تربیتی دانش آموزان بالاتر خواهد رفت.
ارسال نظر