به گزارش اکونا پرس،

حسین مدرس خیابانی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما، گفت: از اردیبهشت ۹۷ که دو خودروساز کره جنوبی و فرانسوی از ایران خارج شدند کسی فکر نمی‌کرد صنعت خودروسازی ما بتواند همان تیراژ تولید را پیدا کند و روی پای خود بایستد، ولی خوشبختانه این اتفاق افتاد و دو خودروساز ما روند تولیدشان به روز‌های اوج برگشته است.

وی افزود: ما امسال تولید حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو را در برنامه داریم.

سرپرست وزارت صمت گفت: طبیعی است که بعد از تیراژ و کمیت باید روی ارتقای کیفیت کار کنیم و برای اینکه در رقابت جهانی و بازار منطقه‌ای تاثیرگذار باشیم، حتما باید به سمت کیفیت و رضایت مشتری برویم.

وی افزود: تا پیش از این به دلیل شکاف عرضه و تقاضا ممکن بود که خودروساز‌ها آن چنان به کیفیت بها ندهند، اما برنامه جدی داریم که بعد از تیراژ به سمت کیفیت و رضایت مشتری برویم.

سرپرست وزارت صمت گفت: در حوزه‌های مختلف باید بتوانیم کیفیت خودرو را از لحاظ خدمات پس از فروش، فنی، ظاهری و ایمنی ارتقا دهیم و خودروسازان ما در این مسیر گام بر می‌دارند.

وی افزود: با ارتباطی که خودروسازان ما با شرکت‌های دانش بنیان، مراکز دانشگاهی و حتی صنایع پیش رو در این حوزه دارند اطمینان داشته باشید که خودروسازان ما در حوزه کیفیت خودرو هم فعال هستند.

آقای مدرس خیابانی با اشاره به اینکه هم اکنون صادرات قطعات خودرو داریم، ابراز امیدواری کرد که هم بتوانیم نیاز داخل را تامین کنیم و هم کیفیت خودروی ما قابل رقابت در منطقه باشد.

 

افزایش ۱۸ درصدی تولید خودرو در دو ماه اول امسال

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از افزایش ۱۸ درصدی تولید خودرو در دو ماهه اول امسال، نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

حسین مدرس خیابانی گفت: در این مدت ۵۵ درصد تحویل محصولات ایران خودرو و ۵۰ درصد تحویل محصولات سایپا اضافه شده است.

وی افزود: اکنون به شدت روی تأمین مواد اولیه متمرکز شده ایم تا عرضه خودرو را افزایش دهیم.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: با وجود وضع اعمال محدودیت‌ها برای ثبت نام خرید خودرو ۵ میلیون نفر از واجدان شرایط در این ثبت نام شرکت کردند.

مدرس خیابانی با اشاره به اینکه این حجم از تقاضا معادل تولید خودروی ۲ تا ۳ کشور است، افزود: حتی کشور بزرگ خودروسازی مثل کره جنوبی سالانه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار خودرو تولید می‌کند، در حالی که ما تنها برای ثبت نام ۵ میلیون نفر متقاضی داشتیم.

وی گفت: برخی به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند و حتی روزی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر برای خرید خودرو ثبت نام کردند و مفهوم آن این است که باید در دو ساعت اول ۲۵ هزار دستگاه تحویل می‌دادیم بنابر این تنها راهش این بود که قرعه کشی کنیم.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: مراسم قرعه کشی با حضور دستگاه‌های امنیتی و نظارتی و رسانه ملی برگزار شد و همه از این که عدالت در توزیع رعایت شده است، راضی هستند.

مدرس خیابانی با اشاره به اینکه در بخش فروش فوری ۲۵ هزار خودرو قرعه کشی انجام شد، گفت: در ایران خودرو و سایپا هم ۸۵ هزار خودرو برای فروش یکساله قرعه کشی شد.