در این کیف پول ها به کمک کلیدهای خصوصی و عمومی تراکنش ها ذخیره می شوند در واقع این کلیدها امکان ارسال و دریافت ارزهای دیجیتال را برای کاربر فراهم می کنند.  کلیدهای خصوصی مثل یک رمز برای دسترسی به حساب بانکی هستند و کلید عمومی مثل شماره بانکی است.

مثال کلید عمومی:                                                                                                                                          

99b1ebcfc11a13df5161aba8160460fe1601d541                                                                          

مثال کلید خصوصی:

03bf350d2821375158a608b51e3e898e507fe47f2d2e8c774de4a9a7edecf74eda

انواع کیف پول ارزهای دیجیتال کدام است؟

تنوع کیف پول های ارز دیجیتال بسیار زیاد است و هر فرد متناسب با نیاز خود باید کیف پولی را انتخاب کند. به طور کلی کیف پول های ارز دیجیتال به 5 دسته تقسیم می شوند:

1)کیف پول دسکتاپ

کیف پول های دسکتاپ بر روی سیستم ویندوز نصب می شوند. انتخاب این کیف پولها به دلیل راحتی در کار، امنیت بالا و بیشتر بودن امکانات و ویژگی های این نوع کیف پولهاست. یکی از نکات مهم در مورد این کیف پولها این است که اگر یک هکر از راه دور بتواند به سیستم شما دسترسی داشته باشد به کیف پولتان نیز دسترسی دارد. مثال های از این کیف پول:

  • Coinomi
  • Electrum

2)کیف پول موبایلی

همانطور که از نام این کیف پولها مشخص است برای انتقال و دریافت ارزهای دیجیتال بر روی تلفن همراه استفاده می شود. نصب راحت این کیف پولها و حمل و نقل راحت تلفن  همراه باعث شده که بسیاری از افراد از این نوع کیف پول ها استفاده کنند. مثال های از این کیف پول:

  • Coinomi
  • TronLink
  • Bread wallet

3)کیف پول تحت وب یا آنلاین

کیف پول های تحت وب برای ارسال ارزدیجیتال به شخصی دیگر بسیار راحت هستند، یکی از معایب این کیف پولها امنیت پایین آنهاست. در صورتی که قصد دارید از این کیف پولها استفاده کنید مبلغ کمی را برای هر تراکنش و عملیات در نظر بگیرید. مثال های از این کیف پول:

  • TronLink
  • Tronscan

4)کیف پول کاغذی

کیف پول کاغذی از کاغذ یا ماده ایی تهیه شده است و قابلیت چاپ یا نوشتن را دارد؛ در این کیف پول ها کلیدهای عمومی و خصوصی بر روی یک کاغذ چاپ می شود. این نوع کیف پولها به نسبت سایر کیف پولها امنیت بالاتری دارند. امکان هک کردن این نوع کیف پولها وجود ندارد و چون به سروری متصل نیستند کسی به جز صاحب کیف پول نمی تواند به آن دسترسی داشته باشد.

هر چند که این کیف پولها امنیت بالایی دارند اما کار با آن برای برخی از افراد ممکن است سخت باشد همچنین کسانی که تعداد تراکنشات بالایی در روز دارند بهتر است از سایر گزینه های گفته شده استفاده کنند.

5) کیف پول سخت افزاری

کیف پول سخت افزاری بالاترین امنیت را دربین سایر کیف پولها دارد؛ این کیف پول فقط در زمان انتقال وجه به اینترنت متصل می شود که این موضوع خود تاثیر مهمی در ایجاد امنیت دارد همچنین در کیف پولهای سخت افزاری کاربر رمز شخصی خود را مستقیم بر روی دستگاه وارد می کند و این کار باعث می شود هکر دسترسی به کلیدها نداشته باشد. مثال های از این کیف پول:

  • Trezor
  • Ledger Nono S

22222222

محبوبترین کیف پولهای الکترونیکی

در این بخش چند کیف پول الکترونیکی که به دلیل راحتی و یا امکاناتی که دارند محبوب شده اند را آورده ایم.

 پی پال

امروزه حجم زیادی از تراکنش های مالی در اینترنت توسط سیستم پی پال انجام می شود. شما برای انتقال پول به حساب فردی دیگر فقط به آدرس ایمیلی که وی با آن یک اکانت پی پال دارد نیاز دارید! ایجاد حساب کاربری در پی پال رایگان بوده و کار با آن ساده است؛ متاسفانه این سیستم برای ایرانیان تحریم است. از طریق سیستم پی پال می توان خرید اینترنتی، ارسال پول، دریافت پول و انتقال پول از حساب بانکی به اکانت پی پال انجام داد.

وب مانی

یکی از سیستم های پرداخت جهانی برای انجام فعالیت های مالی به صورت آنلاین سیستم وبمانی است. وبمانی از سال 1998 شروع به فعالیت کرد و روز به روز به تعداد کاربران آن افزوده شد.  این سیستم مشابه با سیستم پی پال است و کارهایی که با پی پال می توان انجام داد را نیز به کمک این سیستم می توان انجام داد تنها تفاوت آن این است که این سیستم برای ایرانیان تحریم نیست.

پرفکت مانی

پرفکت مانی از سیستم های پرداخت جهانی است که دفتر آن در کشور پاناما قرار دارد. این سیستم خدمات ارسال، دریافت و سایر پرداخت های پول را برای کاربران فراهم می کند. از کاربردهای وبمانی می توان به انتقال ارز به صورت آنلاین، دریافت ارز به صورت دلار، یورو و...، ذخیره امن پول روی حساب الکترونیکی و دریافت سود ماهیانه، خرید کالا، خرید بیتکوین و ... اشاره کرد. در صورتی که تمایل به فعالیت در سایت های اینترنتی دارید و سیستم پرفکت مانی دارید بایستی در ابتدا اقدام به خرید ووچر پرفکت مانی کرده سپس در آن سایت اقدام به فعالیت کنید؛ توجه داشته باشد که سایت مورد نظرتان حتما باید از سیستم پرفکت مانی پشتیبانی کند.

3

سیستم پی اس ووچر

کد پی اس ووچر یک کد چند رقمی متشکل از حروف و اعداد است. با کمک این کد می توانید از امکانات سایت های اینترنتی که به فروش کالا یا سایر خدمات می پردازند استفاده کنید؛ توجه داشته باشید که در صورتی که از سایتی که قصد استفاده خدمات آن را دارید، از این سیستم پشتیبانی کند قادر به استفاده از پس اس ووچر هستید. با خرید پی اس ووچر می توانید به این سایت ها رفته و در قبال خدمات آن سایت فوچرز پرداخت کنید. 

با اینکه فوچرز از ارزهای دیجیتال نیست اما چون برای ارائه خدمات یا خرید نیاز است که ووچر را در جایی ذخیره کنید پس به کیف پول احتیاج دارید.  برای این موضوع بهتر است به دنبال کیف پولهایی باشید که از این سیستم پشتیبانی می کنند.

هات ووچر

ووچر در واقع مانند کارت شارژ اما به صورت الکترونیکی هستند. ووچرها از کدهای چند رقمی که شامل حروف و عدد هستند تشکیل می شوند. زمان وارد کردن این کد در سایت مورد نظر اعتبار شما در سایت افزایش می یابد و می توانید اقدام به فعالیت در سایت کنید.

در صورت تمایل به یادگیری مطالب بیشتر در مورد ارزهای دیجیتال و کیف پول های الکترونیکی میتوانید صفحه اینستاگرام صرافی آنلاین داماهی پی را دنبال کنید. Instagram.com/damahipay