به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط‌عمومی شرکت بیمه معلم، محمدعلی قائمی با اشاره به تاریخچه این شرکت گفت: بیمه معلم فعالیت خود را در دهه ۸۰ با تعداد محدودی شعبه آغاز کرد و در دهه ۹۰ با گسترش شعب در مراکز استان‌ها توسعه یافت. این شرکت اکنون بیش از ۷۰ شعبه فعال در سراسر کشور دارد و علاوه بر حضور در تمامی مراکز استان‌ها، در برخی استان‌های بزرگ شعب فرعی نیز دایر کرده است.

قائمی با بیان اینکه مجتمع ممتاز ونک بیشترین حجم پرتفوی مستقل عملیاتی را در میان شعب کشور به خود اختصاص داده، خاطرنشان کرد: مشابه روند کلی صنعت بیمه، بیمه‌نامه‌های درمان و خودرو همچنان بخش عمده پرتفوی این مجتمع را تشکیل می‌دهند. او افزود: در سال گذشته، این مجتمع با تمرکز ویژه بر مدیریت توسعه بازار، موفق به جذب بخش قابل‌توجهی از مناقصات کشوری شد تا با افزایش پرتفوی عملیاتی خود بتواند کارنامه موفقی را از عملکرد خود به ثبت برساند.

مدیر مجتمع ممتاز ونک اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ با عنایت به بازارهای جدیدی مانند سازمان انرژی اتمی، خط و ابنیه فنی راه‌آهن، سازمان بورس و اوراق بهادار و کفش ملی، این مجموعه در تلاش بود در مسیر افزایش سهم بازار بیمه معلم به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در صنعت بیمه گام‌های موثری بردارد.

قائمی تأکید کرد: در سال گذشته، تمرکز اصلی مجتمع بر مهندسی پرتفوی و اصلاح ساختار قرار داشت؛ زیرا صرف تحقق بودجه و افزایش حجم پرتفوی، به‌تنهایی نشان‌دهنده عملکرد مثبت یک واحد بیمه‌ای نیست.

او در این رابطه توضیح داد: برای مثال، اگر ۸۰ درصد پرتفوی یک شعبه به بیمه‌های درمان و شخص ثالث خودرو اختصاص یابد، با توجه به ضرایب بالای خسارت و مطالبات سنگین این رشته‌ها، ترکیب مناسبی نخواهد بود. به همین دلیل، این مجتمع با ارتقای پرتفوی رشته‌هایی مانند بیمه بدنه خودرو، بیمه‌های مهندسی و بیمه مسئولیت، ساختار بودجه خود را بهبود بخشیده است.

قائمی درباره وضعیت بیمه‌های عمر در این مجتمع گفت: وصول مطالبات بیمه‌های عمر تا پیش از سال ۱۴۰۳ کمتر مورد توجه بود، اما در این سال این موضوع در اولویت قرار گرفت. همچنین با ایجاد انگیزه بیشتر برای شبکه فروش، تمایل این شبکه به توسعه بازار بیمه‌های عمر افزایش یافت.

او با تأکید بر لزوم جذاب‌تر کردن ابعاد سرمایه‌گذاری بیمه‌نامه‌های عمر برای مشتریان، افزود: بیمه معلم در سال ۱۴۰۳ محصول نوینی را در این حوزه طراحی کرد تا بتواند با ورود به صنعت بیمه، راهکاری نوین و کارآمد برای پاسخ به نیاز اقشار مختلف جامعه باشد. این محصول مراحل نهایی خود را طی کرده و مجوزهای اولیه آن از بیمه مرکزی دریافت شده است.

مدیر مجتمع ممتاز ونک در پایان اظهار داشت: در سالی که گذشت با یاری خداوند و تکاپوی تمامی همکاران و نمایندگان از نظر تحقق پرتفوی در حاشیه امن قرار گرفته‌ایم و این وضعیت، پایه محکمی برای برنامه‌ریزی سال ۱۴۰۴ فراهم کرده است. در سال جدید، تلاش می‌کنیم با حضور در مناقصات و ایجاد شرایط برد-برد، هم بیمه‌گزاران را به‌عنوان شریک تجاری در حاشیه امن قرار دهیم و هم بیمه معلم را به عنوان تکیه‌گاهی مطمئن‌تر برای آن‌ها تبدیل کنیم.