به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در نشست مشترک معاونت امور بانک، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی با مدیران بانک صادرات ایران، با بیان این مطلب، ضمن ارائه گزارشی از روند اجرایی برنامه‌های عملیاتی بانک در یک سال گذشته، به هشت سرفصل اصلی این برنامه‌ها اشاره کرد و گفت: توقف روند زیان‌دهی، افزایش سهم از بازار، کاهش مطالبات غیرجاری، ارتقا و توسعه سرمایه‌های انسانی، توجه به بازار و حقوق سهامداران، فروش اموال مازاد و شرکت‌های غیرابزاری، اصلاح ساختار سرمایه و ارتقای نظام راهبردی از مهم‌ترین برنامه‌های عملیاتی مورد توجه مجموعه مدیران و کارکنان بانک صادرات ایران در یک سال گذشته بوده است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با ارائه گزارش تلاش‌های صورت‌گرفته برای بازگشایی نماد بانک پس از ١٩ ماه توقف و برگزاری به‌موقع مجامع بانک، تلاش برای حذف اضافه برداشت از بانک مرکزی و پیگیری روند افزایش سرمایه بانک از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها گفت: تلاش مجموعه بانک صادرات ایران بر اجرای سه برنامه کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت در عبور از نقطه سر به سری زیان و ورود به منطقه سودآوری در سال ٩٨ بوده و هست. 

وی تصریح کرد: درآمدهای بانک در مقطع پایان آذر ماه سال ٩٧ نسبت به مدت مشابه سال قبل، با ٢٠ درصد افزایش روبه‌رو بوده و از ١٢١ هزار میلیارد ریال به ١٤٦ هزار میلیارد ریال رسیده و بانک وارد مرحله سود عملیاتی شده است.

صیدی با تاکید بر اینکه مجموعه اقدامات انجام شده در کاهش زیان بانک اقدامی محوری بوده، گفت: میزان زیان سال ٩٧ تا حد ٣٠ درصد زیان سال ٩٦ خواهد رسید و افت قابل توجهی خواهد داشت که شرایط را برای سودآوری در سال آینده تسهیل خواهد کرد.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در این نشست افزود: ارائه محصولات جدید بانکی، رعایت بخشنامه‌های بانک مرکزی و پرهیز از هرگونه اضافه برداشت از بانک مرکزی، در افزایش بیش از ٢١ درصدی منابع موثر بوده به نحوی که با اجرای طرح‌های مختلف و همچنین اجرایی شدن سوپر مارکت مالی، تعداد اعضای باشگاه مشتریان بانک به بیش از پنج میلیون نفر رسیده است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه طی سال ٩٧ بیش از ١٢٩ هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی توسط این بانک پرداخت شده، ادامه داد: بانک صادرات ایران بر اساس آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، همچنان در بین بانک‌های خصوصی رتبه اول را در حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط دارد. 

وی گفت: این بانک در سال ٩٧ بیش از ١٧٠ هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید پرداخت کرده که نقش مهمی در رونق تولید و اشتغال‌زایی داشته  است.

مدیرعامل بانک صادرات ایران در بخش دیگری از سخنان خود به کاهش ٣٩ شعبه  و ٦٢١ باجه در سطح کشور اشاره و ابراز کرد: علاوه بر ٢٨ هزار شاغل، حمایت از ٢٩ هزار بازنشسته بانک نیز همچنان در دستور کار قرار دارد و آزمون‌های مختلف برای جانشین‌پروری و استخدام‌های جدید نیز برگزار شده است.