طرح جدید آموزشوپرورش برای دستمزد ارائه شد
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزشوپرورش گفت: آموزگاران تحت پوشش طرح معلم تمام وقت نیستند و طرح دیگری به شورای حقوق و دستمزد ارائهشده است که در صورت موافقت شورای حقوق و دستمزد آن را اعلام خواهیم کرد.
یار محمدحسین بر در نشست تخصصی هیئتهای اندیشهورز در مورد کلیات طرح معلم تماموقت اظهار کرد: اینیک طرح اختیاری است که فعلاً شامل همکاران هنرآموز و متوسطه میشود و این همکاران درصورتیکه تمایل داشته باشند، میتوانند با 6 ساعت اضافه تدریس در هفته معادل آن را که تقریباً معادل با حقالتدریس ساعتی است در فیش حقوقی خود دریافت کنند و برخلاف حقالتدریس که ممکن است پس از ماهها واریز شود در صورت ورود به این طرح بهصورت ماهانه این اضافه تدریس پرداخت میشود و یکی از مزیتهای آن پرداخت بهصورت 12 ماه و محاسبه در حقوق بازنشستگی است.
وی با توجه به بار مالی این طرح عنوان کرد: 96 تا 98 درصد بودجه آموزشوپرورش صرف بند (واو) میشود و با توجه به اینکه وزارت آموزشوپرورش تحت قانون مدیریت خدمات کشوری اداره میشود و در این قانون همه پرداختها مشخص است با توجه به افزایش بودجه سنواتی سالهای آینده، این طرح بودجه بیشتری نمیخواهد و با افزایش بودجههای سنواتی آموزشوپرورش قادر خواهیم بود بار مالی این طرح را جبران کنیم.
حسینبر گفت: در مورد آموزگاران این طرح اجرا نمیشود و طرح دیگری به شورای حقوق و دستمزد ارائهشده است که در صورت موافقت شورای حقوق و دستمزد آن را اعلام خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزشوپرورش در پاسخ به پرسشهایی که به تبعیضهایی میان کارکنان دولت در پرداختها اشاره داشت، عنوان کرد: همه افرادی که تحت قانون خدمات کشوری هستند، حکمهای یکسانی دارند و تفاوت در دریافتیها است که این تبعیضها را به وجود آورده است.
گفتنی است پس از سخنان مدیرکل امور اداری و تشکیلات این جلسه بهصورت پرسش و پاسخ اداره شد و نمایندگانی از مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، انجمن اسلامی معلمان، کانون صنفی معلمان و سازمان معلمان ایران ابهامات یا انتقادات خود را در مورد این طرح مطرح کردند.
همچنین در این نشست عادل عبدی مشاور وزیر آموزشوپرورش با اشاره به برگزاری جلسات مشترک در هیئتهای اندیشهورز اظهار کرد: در طول جلسات به این نتیجه رسیدیم که لازم است در مورد طرح معلم تماموقت جزییات آن مشخص شود و آگاهیهای لازم نسبت به این طرح به وجود آید و نقدها و ابهامات تشکلها در مورد این طرح مطرح شود تا مشکلات و نواقص احتمالی این قبیل طرحها کاهش یابد.
ارسال نظر