"تشکری هاشمی" پس از استماع گزارش مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران تأکید کرد:
روشنایی معابر نباید شامل قطعی برق شود
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شوراى اسلامى شهر تهران با اشاره به وضعیت آلودگی هوا در روزهای پیشِ رو گفت: استفاده از مازوت، وضعیت آلودگی هوا را بدتر میکند و برای جلوگیری از اوجگیری آلودگى هوا، پیشنهاد میکنم زمینه مشارکت و ورود بخش خصوصى به منظور تولید برق از طریق مزارع سولار فراهم شود.

به نقل از معاونت ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی شهر تهران "سید جعفر تشکرى هاشمى" در هجدهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران و پس از استماع گزارش مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران تأکید کرد: با توجه به کمبودهایى که شرکت توزیع برق در فصول سرد سال با آن مواجه است، تأمین روشنایی معابر یکى از نخستین و مهمترین محلهایی است که میبایست مورد توجه قرار گیرد.
وی با استناد به گزارش ارائه شده در جلسه امروز شورای شهر گفت: تنها یک و نیم درصد از برق مصرفی شهر تهران مربوط به روشنایی معابر است و ۷۵ درصد مربوط به مصارف خانگی است و با توجه به خطرات احتمالى ناشی از قطعی برق معابر، انتظار میرود اولویتهای عدم خاموشی مورد بازنگرى قرار گیرد و روشنایی معابر در اولویت قرار گرفته و شامل قطعی برق نشود.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شوراى اسلامى شهر تهران با اشاره به اینکه تصادفات منجر به فوت، ترافیکهای سنگین، کاهش ایمنی معابر و کاهش امنیت مردم در آمد و شدهای شهری به خصوص در ساعات بعد از غروب آفتاب که تردد مردم در معابر افزایش مییابد، افزود: این مشکلات میطلبد که به این موضوع به عنوان یک مسئله جدی نگریسته شده و از سوی دستگاههای دستاندرکار مورد توجه ویژه قرار گیرد.
تشکرى هاشمى در ادامه به قطعى برق چراغهای هوشمند تقاطعها اشاره کرد و گفت: این موضوع، سبب افزایش تراکم ترافیک در محدودهای بزرگ میشود و رنج مضاعف ناشی از تشدید ترافیک را به شهروندان تحمیل مىکند در صورتی که یکی از راهکارهاى دنیا برای رفع این مشکل، استفاده از دو پست متفاوت برق است، به گونهای که با قطعی یک پست، پست دیگر بتواند سرویسدهى داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم ایجاد شبکه ارزان و دسترسپذیر برق برای تشویق مردم به استفاده از خودروها و موتورسیکلتهای برقی، از چرخه معیوب و بازدهی پایین تولید برق در کشور انتقاد کرد و افزود: بعضاً مطرح میشود که استفاده از خودروها و موتورسیکلتهای برقی، مقرون به صرفه نیست و مزیتی برای وسایل نقلیه برقی در نظر گرفته نشده در حالی که اگر تعرفه برق مورد استفاده موتورسیکلتها و خودروهای برقی مانند تعرفه تولید (آب و کشاورزی) یا تعرفه صنعتی در نظر گرفته شود، مردم تشویق میشوند که یک موتورسیکلت گران برقی را به واسطه استفاده از انرژی پاک و برق ارزان خریداری کنند.
تشکری هاشمی با اعلام اینکه در سالیان قبل، دو هزار دستگاه تاکسی هیبریدى با هدف تشویق مردم به استفاده از خودروهای برقی وارد چرخه عمومی شهر تهران شد، گفت: اما امروز مردم میگویند امکان دریافت برق از طریق ایستگاههای شهری در معابر وجود ندارد و از طرفی تعرفه برق نیز گران شده است و از این رو، انتظار میرود شرکت توزیع برق با وضع سیاستهایی حمایتی، امکان دسترسی مردم به برق ارزان را از طریق نیروگاهها یا مزارع سولار فراهم کند.
رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران در ادامه با طرح دو سوال از مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران، عنوان کرد: ماینرها و مزارع رمزارز چقدر از برق مورد استفاده در تهران را مصرف میکنند و این میزان چقدر در تأمین برق مصرفی شهر تهران و شهروندان آن مشکل ایجاد میکنند؟ و چه سیاستهایی برای ورود بخش خصوصی به منظور تولید برق سولار در نظر گرفته شده و آیا تولید برق سولار از پشت بام منازل و در ساختمانهای مرتفع، مد نظر قرار دارد و تا کنون چه اقداماتی به این منظور انجام شده است؟
ارسال نظر