به گزارش اکونا پرس،

. "محمدرضا پوریافر" شهردار منطقه ۲۱ درباره برگزاری هفتاد و ششمین شنبه امید‌ و افتخار در روز شنبه ۲۲ مهرماه ۱۴۰۲ گفت: افتتاح روز شنبه افتتاحی از جنس پروژه‌های فرهنگی-ورزشی- اجتماعی خواهد بود.

وی با بیان اینکه معاونت فنی و عمرانی و امور اجتماعی و فرهنگی مجری افتتاح پروژه‌ها هستند، درخصوص جزئیات آن افزود: تعویض چمن مصنوعی چیتگر شمالی به مساحت ۶۰۰۰ مترمربع، شهدای گمنام به مساحت ۷۵۲ مترمربع و شهرک دانشگاه به مساحت ۱۲۲۲ مترمربع و همچنین احداث سرای محله شهرک شهرداری که ۴۵۰ متر زیربنا دارد، در روز شنبه به بهره‌برداری خواهد رسید.

شهردار منطقه ۲۱ ادامه داد: تعویض زمین چمن مصنوعی مسکن ویژه، محسنی، استقلال، نسیم و ویلاشهر به مساحت ۸۴۲۴ متر مربع بخش دیگری از پروژه افتتاحی در شنبه امید و افتخار بوده که معاونت امور فرهنگی و اجتماعی مسئول اجرای آن است.

پوریافر در مورد برآورد هزینه‌های این بسته افتتاحی مطرح کرد: هزینه پروژه اول از محل اعتبارات منطقه تامین و حدود ۵۳۰ میلیارد ریال است. هزینه پروژه دوم از طریق مشارکت با بخش خصوصی تامین و ۳۴ میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال می‌باشد.

شهردار منطقه ۲۱ در ادامه با اشاره به اینکه مرکز توتیا (پویش شهر) و سالن چند منظوره ورزشی ویلاشهر بخش دیگری از این افتتاح هستند در مورد جزئیات آن‌ها عنوان کرد: مرکز توتیا ۱۳۰ مترمربع مساحت دارد و هزینه کرد آن ۶ میلیارد ریال است. سالن چند منظوره ورزشی ویلاشهر نیز با مساحتی بالغ بر ۴۰۰ متر مربع دارد و ۱۶ میلیارد ریال برای آن هزینه شده است.

وی در پایان تصریح کرد: در مجموع ۵۸۶ میلیارد و ۷۱۰ میلیون ریال در مساحت ۱۳۳۴۷ مترمربع برای این پروژه چند منظوره، هزینه شده است.