اقدامات شهرداری منطقه ۲پایتخت در حوزه هوشمند سازی و حمایت از استارت آپ ها در 2 سال گذشته
رسول کشت پور در تشریح اقدامات شهرداری منطقه 2 پایتخت، در حوزه هوشمند سازی و حمایت از استارت آپ ها در دو سال گذشته گفت: منطقه 2 به عنوان قطب استارت آپی شهر تهران و منطقه پیشرو در هوشمند سازی و ارائه خدمات نوین شهری از تمامی طرح های خلاقانه و نوآورانه در حوزه هوشمند سازی شهر تهران حمایت می کند.
به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 2، رسول کشت پور ،شهردار منطقه 2 در تشریح اقدامات 2 ساله این منطقه در راستای تحقق شهر هوشمند و استفاده از فن آوری های نوین گفت: در آینده ای نه چندان دور شهر ها سکونت گاه های جمعیتی فراوانی خواهند بود که می بایست برای حل مشکلات شهرنشینی آنها مانند تراکم، آلودگی هوا، مشکلات زیست محیطی ، انرژی و... به فکر چاره اندیشی بود.
رسول کشت پور با بیان اینکه در منطقه 2 باورمندانه و با کمک افراد خلاق و نوآور فعال در حوزه هوشمند سازی به دنبال طراحی پلت فرمی مناسب برای ارائه خدمات بهینه شهری به شهروندان هستیم، افزود: خوشبختانه تا کنون توانسته ایم اقدامات خوبی را در حوزه هوشمند سازی و راه اندازی استارت آپهای شهری انجام دهیم و با ادامه این حرکت به دنبال این هستیم که بتوانیم در 24 ساعت شبانه روز بدون محدودیت زمانی و مکانی به شهروندان بدون نیاز به سفرهای درون شهری خدمات ارائه دهیم.
وی با تاکید بر اینکه شهرداری منطقه 2 به منظور پیاده سازی طرحهای خلاقانه، از استارتاپها و کسب و کار های نوآورانه حمایت می کند اظهار کرد: از زمانی که منطقه 2 تصمیم گرفت قطب استارت آپی پایتخت شود تا کنون 2 سال می گذرد و در این مدت با حمایت از کسب و کار های نوآورانه و خلاقانه توانسته ایم پروژه های بسیاری را به بهره برداری برسانیم و با راه اندازی استارت آپهای شهری در ارتقاء کیفیت خدمات شهری به شهروندان تاثیر گذار باشیم.
وی با بیان اینکه با افتتاح اولین مرکز تخصصی بازیافت MRF هوشمند با رویکرد زیست محیطی و با استقرار اولین دستگاه خود دریافت پسماند خشک RVM ، در ایران که در فروشگاه شهروند بهرود و در محله سعادت آباد استقرار یافته است نقش بسزایی در جمع آوری، تفکیک و بازیافت پسماندهای خشک شهری ایفا کرده ایم افزود: علاوه بر این با اجرا و حمایت بیش از 17 استارت آپ مانند؛ بیدود ( دوچرخه های اشتراکی هوشمند)، پیدو(پمپ بنزین سیار یا سوخت رسان آسان)، بازرگام( فروشگاه میوه آنلاین)، الوپارک( رزرو آنلاین جای پارک)، زیست اپ( جمع آوری پسماند خشک) و... سعی بر آن داشته ایم تا با ارائه خدمات متفاوت شهری به شهروندان، زندگی شهری را برایشان آسان تر کنیم.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان نیز، در یکصد و هفتاد و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در صحن شورا با بیان اینکه آینده دنیا در شهرها رقم می خورد گفت: با کمک و همراهی شهردار تهران و شهرداری منطقه 2 در اطراف دانشگاه صنعتی شریف، پهنه ای به نام ناحیه نوآوری شریف ایجاد شده که با تاسیس بیش از 500 شرکت دانش بنیان در این محدوده، دانشجویان و جوانان نخبه کشور را که به دنبال فرصت شغلی مناسب قصد مهاجرت به کشورهای خارجی داشته اند برای تولید علم و فن آوری های نوین گرد هم آمده اند.
ستاری ضمن تاکید بر لزوم استقرار شرکتهای دانش بنیان در شهرهای کنونی افزود: اکوسیستم و محوطه ای که در اطراف دانشگاه صنعتی شریف در حال شکل گیری است نقش بسزایی در انجام فعالیتهای علمی و کارآفرینانه برای دانشجویان و اساتید این دانشگاه و سایر فارغ التحصیلان دانشگاه ها خواهد داشت و به طور قطع در رفع برخی مشکلات و معضلات جامعه چون بیکاری کمک خواهد کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه روند شهرنشینی در همه شهرهای دنیا رو به افزایش است اظهار کرد: ارائه خدمات گران و غیر قابل دسترس با نیازهای جامعه امروز ما مغایرت دارد و تمامی مناطق شهری می بایست برای ارائه خدمات مناسب به شهروندان همچون شهرداری منطقه 2 ، از فن آوری های نوین استفاده کنند و در هوشمند سازی شهر تهران همراه باشند.
ستاری با اشاره به لزوم استفاده از ایده های جوانان در زمینه هوشمند سازی و استفاده از فن آور یهای نوین خاطر نشان کرد: جوانان مستعد کشورمان ده ها هزار ایده برای هوشمند سازی شهر و ارائه خدمات بهینه با قیمت کمتر در سر دارند که با پیاده سازی این ایده ها می توانیم گامهای موثری به سوی داشتن شهری هوشمند برداریم .
وی ضمن حمایت از اقدامات متفاوت شهرداری منطقه 2 افزود: در دنیای کنونی اگر مدیران شهری نخواهند با جریان تکنولوژی و استفاده از فن آور یهای نوین همراه باشند به طور حتم بازنده خواهند بود .
ارسال نظر