رفع مشکل ۵ساله میدان شهید طهرانی مقدم
مشکل چند ساله شهروندان محدوده میدان شهید طهرانی مقدم سعادتآباد در عملیاتی شبانه رفع شد.

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه2 ، حمید رضا رنجبر،معاون فنی وعمران منطقه گفت: با توجه به کم عرض و سربسته بودن بخشی از کانال عرضی میدان شهید طهرانی مقدم (کاج)، تقاطع بلوار سرو شرقی،امکان شستشوی مستمر وجود نداشت و در فصل بارندگی با کمترین بارش، آب در معابر تا محدوده زیرگذر بزرگراه هاشمی رفسنجانی جاری میشد.
وی افزوداز طرفی به دلیل قرار داشتن در یکی از معابر پرتردد و شلوغ منطقه امکان باز کردن روی کانال فراهم نبود. در نتیجه این مشکلات نارضایتی شهروندان را موجب شده بود که در نهایت با همکاری پلیس راهور و شهرداری ناحیه یک این مشکل رفع شد.
وی با بیان اینکه در این طرح، پس از صدور مجوز حفاری شبانه، کانال باز و حجم زیادی زباله از آن خارج شد،افزود: در عملیات شبانه و پس از بستن بخشی از خیابان، نهر پاکسازی و عریض شد تا دیگر به گلوگاه زباله تبدیل نشود. همچنین پس از چند روز عملیات آسفالت به اجرا درآمد تا معضل ۵ ساله ساکنان رفع شود
ارسال نظر