معاون مطبوعات و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم:
794 اثر به دبیرخانه جشنواره مطبوعات قم ارسال شد
معاون مطبوعات و تبلیغات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با تاکید بر پایان مهلت ارسال آثار به دبیرخانه نخستین جشنواره مطبوعات این استان گفت: 794 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است.
به گزارش
، معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم استقبال اصحاب رسانه استان از این جشنواره را بسیار گسترده و بیش از انتظار دانست و افزود: از مجموع آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره، تعداد 478 اثر در بخش اصلی، 226 اثر در بخش موضوعی و 90 اثر در بخش ویژه حمایت از کالای ایرانی می باشد.وی با بیان این که بیشترین آثار ارسالی به دبیرخانه مربوط به بخش اصلی این جشنواره است، افزود: گزارش (خبری-تصویری) 116 اثر، مقاله و یادداشت 103 اثر، تیتر 76 اثر، مصاحبه 70 اثر، طراحی و صفحه آرایی 42 اثر، عکس خبری 27 اثر، خبر 27، طنز مکتوب 10 و کاریکاتور و کاریکلماتور 7 اثر به ترتیب بیشترین آثار ارسالی را به خود اختصاص داده است.
محمدجواد محرابی ادامه داد: در بخش حمایت از کالای ایرانی90 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده که این آثار شامل 37 مصاحبه، 33گزارش و 20 مقاله و یادداشت است.
وی افزود: با توجه به اتمام مهلت یک هفته ای تمدید شده برای ارسال آثار و زمان اندک برای داوری آثار ارسال شده، امکان تمدید دوباره مهلت ارسال آثار وجود ندارد.
محرابی با تاکید بر این که داوری این آثار توسط اساتید زبده علوم ارتباطات در مرکز مطالعات و توسعه رسانه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می شود گفت: استفاده از داوران مرکز مطالعات و توسعه رسانه های وزارت ارشاد به معنای منع استفاده از داوران استان نیست.
وی با بیان این که 51 تن به عنوان نفرات برگزیده بخش های مختلف این جشنواره معرفی می شوند افزود: به نفرات اول تا سوم بخش های مختلف در صورتی که موفق به کسب امتیاز مورد انتظار هیات داوران شوند، جوایز نفیسی اهدا می شود.
محرابی ادامه داد: با توجه به سطح کیفی آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره، ممکن است به جمع بندی رسیده و در برخی بخش ها هیچ یک از آثار موفق به کسب امتیاز مورد نظر هیات داوران نشده و نفرات برگزیده ای در برخی بخش ها اعلام نشود.
وی با اشاره به نواقص در برخی آثار ارسالی به این جشنواره گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه برای رفع نقص، به صفحه کاربری خود در سامانه http://qom.pressfestival.ir مراجعه و تا حداکثر تا روز شنبه 31 تیرماه نسبت به رفع نقص آثار ارسالی خود اقدام کنند و جهت پیگیری موضوع با شماره های 32114299 و 32114246 دبیرخانه جشنواره تماس بگیرند.
محرابی، کیفیت پایین، نداشتن نام صاحب اثر و یا نداشتن تاریخ را از مهمترین نواقص آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره برشمرد و ادامه داد: باید خبرنگاران و همچنین گزارش های تصویری که دارای عکس و تاریخ نیستند توسط مدیران مسئول تایید و نامه تاییدیه آن حداکثر تا وقت اداری شنبه 31 تیرماه به دبیرخانه جشنواره واقع در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شود.
وی با بیان ای نکه آثار دارای نقص در صورتی که نقص آنها برطرف نشود از دور رقابت خارج می شوند گفت: نفرات برگزیده این جشنواره در روز خبرنگار در مراسم ویژه ای اهدا می شود.
مهلت ارسال آثار به دبیرخانه نخستین جشنواره مطبوعات قم از 25 خرداد تا 27 تیرماه اعلام شده بود.
شهید محمود صارمی خبرنگار و مسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در افغانستان بود که در 17 مردادماه سال 77 در جریان کشتار دیپلمات های ایرانی در مزار شریف به دست طالبان به شهادت رسید و این روز در تقویم رسمی کشور به عنوان «روز خبرنگار» نام گرفت.
3 درصد رسانه های دارای مجوز کشور متعلق به استان قم است، به گونه ای که از هشت هزار و 629 مجوز صادر شده ، 260 مجوز مربوط به قم است. از 42 خبرگزاری کشور، بیش از 15 خبرگزاری در قم دارای نمایندگی است، ضمن این که از 172 روزنامه دارای مجوز برای توزیع سراسری، حدود 10 روزنامه سراسری در قم دارای دفتر نمایندگی می باشد.
ارسال نظر