حسن زاده:
رای کمیته انظباطی دربی به زودی صادر می شود
رئیس کمیته انضباطی درباره گزارش ناظرین مسابقه بزرگ شهرآورد گفت:گزارش های مختلفی به این کمیته ارسال شده است که در اولین فرصت پس از رسیدگی، رای آن را صادر خواهیم کرد.

به گزارش ،
به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اسماعیل حسن زاده، رئیس کمیته انضباطی گفت: از سوی ناظرین کمیته انضباطی و مسئولین برگزار کننده مسابقه پرسپولیس و استقلال، گزارش های مختلفی به این کمیته ارسال شده است که در اولین فرصت پس از رسیدگی، رای آن را صادر خواهیم کرد.
وی گفت:آن چیزی که در گزارش قید شده در مقایسه با سایر دربی ها شاهد این بودیم که مشکلات بسیار کمتر شده اما خالی از رفتار های انضباطی نبوده و به این موضوع هرچه سریعتر رسیدگی می کنیم.
رئیس کمیته انضباطی در پایان گفت:در مقایسه با شهرآوردهای قبلی، شاد دربی آرام و قابل قبولی بودیم اما همانطور که اشاره کردم بخشی از رفتار ها مربوط به پرتاب اشیا و موارد دیگر گزارش شده که در اولین فرصت به آن رسیدگی و رای را صادر خواهیم کرد.
ارسال نظر