به گزارش اکونا پرس،

به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۵، محمدرضا پوریافر شهردار منطقه، با تأکید بر اهمیت ترویج سبک زندگی سالم و ارتقای شاخص‌های سلامت اجتماعی، گفت: بیش از ۲۰۰ عنوان برنامه متنوع در طول هفته سلامت برگزار می شود.

وی افزود: هفته ملی سلامت فرصتی ارزشمند برای افزایش آگاهی شهروندان است و با هدف جلب مشارکت حداکثری مردم و نهادهای محلی طراحی شده است تا شاهد تأثیرگذاری مطلوب این اقدامات در ارتقای کیفیت زندگی شهروندان باشیم.

شهردار منطقه ۵ درباره برنامه های این هفته گفت: پیاده‌روی بزرگ خانوادگی و جشن بزرگ سلامت در بوستان جوانمردان، استقرار ۲۰ ایستگاه سلامت در شهر در ایستگاه های مترو، میادین تره بار، بوستان های منتخب و سرای محلات، ارائه خدمات رایگان غربالگری قند و فشار خون و مشاوره‌های تخصصی اشاره کرد. همچنین، بازدید از مراکز نگهداری سالمندان و افراد دارای معلولیت، برگزاری تورهای گردشگری سلامت‌محور، و نمایشگاه دستاوردهای افراد دارای نیازهای ویژه از دیگر اقدامات پیش‌بینی‌شده است.

به گفته پوریافر، کارگاه‌های آموزشی در مدارس و سراهای محلات با موضوعات سلامت در زندگی، پیشگیری از بیماری‌ها، تغذیه سالم و تحرک بدنی نیز برگزار می‌شود تا تمام گروه‌های سنی از آموزش‌های لازم بهره‌مند شوند. وی گفت: البته این برنامه‌ها تنها محدود به هفته سلامت نیست، بلکه بخشی از اقدامات مستمر شهرداری منطقه ۵ برای ترویج نشاط اجتماعی و سلامت پایدار شهروندان است.